Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Διάγγελμα στον ελληνικό λαό θα απευθύνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Το τριπλό μήνυμα που θα στείλει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον ελληνικό λαό. Το μήνυμα υπό τύπου διαγγέλματος θα μεταδοθεί στις 8 με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου που ούτως ή άλλως θα εορτασθεί αλλιώς λόγω κορονοϊού.
Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό θα απευθύνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Το μήνυμα θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ στις 20.00.
Το διάγγελμα θα είναι με αφορμή την αυριανή επέτειο της 25ης Μαρτίου. Όπως τονίζεται, στην Καθημερινή, γνωρίζοντας ότι η κρίση που προκαλεί ο κορονοϊός αφορά και στις ελευθερίες και τα δικαιώματα, στο μήνυμά της η κα Σακελλαροπούλου, ως εγγυήτρια του πολιτεύματος, του Συντάγματος και των θεμελιωδών ελευθεριών, αναμένεται να υπογραμμίσει ότι η αναστολή δικαιωμάτων και ελευθεριών και η οριοθέτηση της κοινωνικής συμπεριφοράς οφείλεται στις έκτακτες συνθήκες κινδύνου που απειλούν τη δημόσια υγεία και την κοινωνική συνοχή και έχει ημερομηνία λήξης.
Αύριο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου θα καταθέσει στεφάνι. Αναμένεται να παραστεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ενώ έχουν κληθεί οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Θα είναι η πρώτη φορά που η 25η Μαρτίου εορτάζεται υπό τέτοιες συνθήκες.
Για τον λόγο αυτό και θα μεταδοθεί σήμερα το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας.


google page rank