Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Μαρίνα Πατούλη: Κανένα… μένουμε σπίτι! «Υπέρλαμπρη» βόλτα στην Κηφισιά!

«Μένουμε σπίτι» είναι το σύνθημα όλων μας αυτές τις μέρες λόγω του κορονοϊού και η χώρα έχει «κλειδωθεί» μέσα. Εκτός… από την Μαρίνα Πατούλη!

Κάποιες μετακινήσεις συνεχίζουν να γίνονται για συγκεκριμένους λόγους από όλους τους πολίτες που συμμορφώνονται φυσικά με τα μέτρα της κυβέρνησης για την μη εξάπλωση της μόλυνσης. Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που αψηφούν τα μέτρα, όπως είδαμε πρόσφατα κόσμο να κάνει τις βόλτες και τις βουτιές του στο Φάληρο.
Μαρίνα Πατούλη με… διάθεση για βολτίτσα
Η εικόνα στα βόρεια προάστια, ωστόσο, φαίνεται να είναι διαφορετική. Με τα μαγαζιά να παραμένουν πια κλειστά και την αγορά της Κηφισιάς να έχει ερημώσει, το άλλοτε hot σημείο της περιοχής είναι πια άδειο από κόσμο. Εκεί, βρέθηκε χθες η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου και σύζυγος του Περιφερειάρχη Μαρίνα Πατούλη και πόζαρε με θετική διάθεση και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους μέσα από τα social media.
Δείτε live όλα τα κρούσματα του κορονοϊού στην Έλλαδα και σε όλο τον κόσμο.
«Σκεφτείτε θετικά ενάντια στον κορονοϊό», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στα Facebook και Instagram η Μαρίνα Πατούλη.
Την “έκραξαν”!
Ωστόσο, τα σχόλια ήταν ποικίλα, μιας και κάποιοι έσπευσαν να της πουν ότι θα πρέπει και εκείνη να συμμορφωθεί στα μέτρα κατά του κορονοϊού και να «μείνει σπίτι». Η ίδια, ωστόσο, λόγω και των υποχρεώσεών της στο Δήμο πιθανότατα να πρέπει να βρίσκεται εκτός σπιτιού κάποιες ώρες, φροντίζοντας να μην χάνει λεπτό την αισιοδοξία της.
google page rank