Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ -ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ :Κάλυψη έκτακτων τηλεπικοινωνιακών αναγκών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ Βόνιτσα 31-3-2020
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ Αριθ. Πρωτ.: 3697 
Ταχ.Δ/νση :Βόνιτσα Αιτωλ/νίας 
Ταχ.Κώδικας :300 02 Βόνιτσα
Τηλ. :2643360109 FAX :26430-22.556
 Πληροφορίες : 
ΠΡΟΣ: Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης 
κ. Κυριάκο Πιερρακάκη 
ΘΕΜΑ: Κάλυψη έκτακτων τηλεπικοινωνιακών αναγκών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας 
Δεδομένης της έκτακτης ανάγκης λόγω του κορωνοϊού Covid-19, έχουν δημιουργηθεί πολύ αυξημένες ανάγκες τηλεπικοινωνιών, τόσο των κατοίκων που παραμένουν στις οικίες τους για αποφυγή εξάπλωσης του ιού, όσο και από τις υπηρεσίες του Δήμου και των λοιπών υπηρεσιών και φορέων, που λειτουργούν στο δήμο, τόσο των κεντρικών όσο και των αποκεντρωμένων.
Οι τηλεπικοινωνίες εξυπηρετούν ανάγκες πληροφόρησης, παροχής οδηγιών, αιτημάτων υποστήριξης, καθώς και την συνεχή επικοινωνία των υπηρεσιακών παραγόντων και των εθελοντών που συνδράμουν όλο το 24ωρο. 
Η κάλυψη όλων αυτών των πρόσθετων αναγκών, έχουν επιβαρύνει κατά πολύ τις υφιστάμενες τηλεπικοινωνιακές υποδομές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και υπάρχουν ήδη αρκετές περιπτώσεις αδυναμίας επαρκούς εξυπηρέτησης, ιδίως όσο αφορά την πρόσβαση στο internet, το οποίο αποτελεί το καλύτερο μέσο άμεσης τοπικής πληροφόρησης. 
Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε όπως εξετάσετε την δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης όλων των υποδομών οπτικών ινών στο Δήμο μας, ούτως ώστε να δοθεί η δυνατότητα αξιόπιστης και επαρκούς κάλυψης των πολύ αυξημένων τηλεπικοινωνιακών αναγκών του δήμου. 
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. 

Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας 
Γεώργιος- Θεόδωρος Αποστολάκης


google page rank