Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

ΚΑΤΟΥΝΑ: Οι άγγελοι του παραδείσου άνοιξαν τα φτερά τους και έβαλαν στην αγκαλιά τους την μικρή Γεωργία Καντούνη 14 ετών. O πατέρας της Πατήρ Βελισάριος ισχυρίζεται ιατρικό λάθος...

Μεγάλη συγκίνηση έχει σκορπίσει στην Κατούνα και στην Επανομή Θεσσαλονίκης η απώλεια της μικρής Γεωργίας κόρης του Πατέρα Βελισάριου Καντούνη και της Ελεάνας Ζαρκαδούλα 
απο την Κατούνα, που άφησε την τελευταία της πνοή στο διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από μια απλή επέμβαση, ο πατέρας της μικρής ισχυρίζεται πως πρόκειται για ιατρικό λάθος κατά την επικοινωνία που είχαμε σήμερα.
Ο π. Βησσαρίων Καντούνης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Μητρόπολης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη και μετέχει στο συμβούλιο του προσκυνηματικού Ναού Αγίου Αργυρίου Επανομής.
Ο Πατήρ έχει προσφέρει πολλά στην περιοχή της Επανομής Θεσσαλονίκης, στην Κατούνα που είναι το χωριό του, όπως και στην παλιά ενορία του στην Στάνου.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στις 16.00 στον Ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Επανομής.
Ο θεός να δώσει δύναμη στον πατέρα Βελισάριο και την πρεσβυτέρα έτσι ώστε να στηρίξουν τα άλλα τρία παιδιά που έχουν.


Τα θερμά μας συλλυπητήρια
Καλό ταξίδι στο αγγελούδι σας 


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 


google page rank