Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και ιερό μνημόσυνο για τον Αρχιμ Αυγουστίνο Κατσαμπίρη στα Σκλάβαινα Ακαρνανίας.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα πνευματικά παιδιά του μακαριστού γέροντα Αρχιμ Αυγουστίνου Κατσαμπίρη, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης, τέλεσαν Θεία Λειτουργία και ιερό μνημόσυνο, στο ησυχαστήριο πού ο ίδιος έκτισε στα Σκλάβαινα Παλαίρου Ακαρνανίας.
Την Θεία Λειτουργία και το μνημόσυνο, τέλεσε, ο Ιερομόναχος Αναστάσιος Σπυρόπουλος με τον Ιερομόναχο Ευφρόσυνο Γρίβα και συμπροσευχομενους τον Αρχ. Γεώργιο Δέλλα και τον εφημέριο Παλαίρου Κωνσταντίνο Γατσούλη, με την συμμετοχή αρκετών πιστών και πνευματικών παιδιών του γέροντα σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα. 
Ο π. Αναστάσιος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, μίλησε για την εορτή της Αναλήψεως του Χριστού που πριν δύο μέρες γιορτάσαμε, και για την υπόσχεση του Χριστού μας στους μαθητές Του, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους, για την κάθοδο του Αγίου Πνεύματος. Έκανε αναφορά στο πρόσωπο του μακαριστού γέροντα Αρχιμ Αυγουστίνου Κατσαμπίρη, και ευχαρίστησε όλους όσους κουράστηκαν για την καθαριότητα του ησυχαστηρίου και του Ναού, αλλά ιδιαίτερα την οικογένεια του Βασιλείου και Μιχαήλ Ξευγένη, για την θαυμάσια απομίμηση μαρμάρου που έκαναν στο τέμπλο του Ησυχαστηρίου. 
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέσθηκε ιερό τρισάγιο, στον τάφο του μακαριστού Αρχ. Αυγουστίνου Κατσαμπίρη. 
Εκ των πνευματικών τέκνων του μακαριστού γέροντος



ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: 

















ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank