Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ο ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας

Μία χρονιά έφτασε στο τέλος της...
Μία χρονιά περίεργη, ιδιαίτερη, μία χρονιά που στην ουσία ήταν μισή, μία χρονιά που διακόπηκε για 5 μήνες, μία χρονιά που το ποδόσφαιρο ήταν σε δεύτερη μοίρα.
Αυτή τη χρονιά ο ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου αγωνίστηκε στον 5ο Όμιλο της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Σε 13 παιχνίδια είχε 1 Νίκη, 2 Ισοπαλίες & 10 Ήττες. Ο ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου τερμάτισε στην τελευταία θέση και μοιραία υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας.
Κάποιοι θα κρίνουν την χρονιά ως αποτυχημένη, θα μιλήσουν για ευθύνες σε ποδοσφαιριστές και προπονητές για την "άσχημη", όπως την χαρακτηρίζουν, εικόνα της ομάδας και τον λάθος σχεδιασμό που έγινε. Δε τους κατηγορούμε, τους ενημερώνουμε όμως, πως εμείς έχουμε άλλη οπτική για το ποδόσφαιρο. Για εμάς, την διοίκηση της ομάδας, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα και τον υποβιβασμό, η χρονιά ήταν γεμάτη, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή και να εκπροσωπήσουμε το χωριό μας επάξια όπου κι αν αγωνιστήκαμε. 
Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε προπονητές και ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που καταβάλανε.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του Μοναστηρακίου για την στήριξή του, που παρά τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς, ήταν όπως μπορούσε κοντά στην ομάδα. Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους από τις γύρω περιοχές, για την στήριξη σε ότι δράση κι αν κάναμε. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και όσους βοήθησαν οικονομικά την ομάδα.
Ευχαριστούμε στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, για τις εργασίες που έκανε στο γήπεδο του Μοναστηρακίου, για να μπορέσει να αποτελέσει μία αξιόλογη έδρα, που θα πληρεί τα στάνταρ για αγώνες Εθνικής Κατηγορίας, αλλά και για την όλη στήριξη στο σωματείο μας.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΟΡΠΗ, τον Διευθυντή Κο Σοφοκλή Αρβανιτίδη και την εταιρεία ΝΕΣΤΛΕ, για την μεγάλη χορηγία σε ρουχισμό, για την κάλυψη μέρους των εξόδων των εβδομαδιαίων τεστ covid, που έπρεπε να υποβάλλεται η ομάδα μας, την κάλυψη των αναγκών σε νερό για όλη τη χρονιά αλλά και για τη γενική στήριξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της περιοχής.
Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα του χωριού μας, έστω και με την κριτική τους...κι αυτή μας κάνει καλύτερους!
Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια για ακόμα μία φορά, στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον όμιλο μας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου. Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που πέτυχαν τους στόχους που έθεσαν την χρονιά αυτή. 
Να δώσουμε συγχαρητήρια
στις διοικήσεις των σωματείων, που παρ όλες τις αντιξοότητες κατάφεραν να αντεπεξέλθουν και να κρατήσουν όρθιο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η ομάδα αυτή, ο ΠΑΣ Θύελλα, η ομάδα που εκπροσωπεί το Μοναστηράκι...όπου κι αν αγωνίζεται, θα αγωνίζεται με οργάνωση, με αξιοπρέπεια και θα πρωταγωνιστεί...
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου
Υ.Γ: Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να ανακοινώνουμε, πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας (δανεικός από την Κ17 του Παναιτωλικού) Γκόλιας Δημήτριος, κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος Κ17. Δημήτρη,
συγχαρητήρια
. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία σου στο κοντινό μέλλον...
google page rank