Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ΩΡΑ 19:00 στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Έναν δικός μας άνθρωπο την κ. ΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΑ , που την γνωρίζουμε ως παιδαγωγό και ως ¨παραμυθού" θα έχουμε την χαρά να έχουμε κοντά μας το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ΩΡΑ 19:00 στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ που θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της «Είπαμε πολλά και σώνει» . 
Θα μιλήσει η ίδια η συγγραφέας, ενώ θα κληρωθούν και βιβλία στους παρευρισκόμενους. 
Το Κέντρο Λόγου, Τέχνης και Επιστήμης "ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ" με χαρά αγκάλιασε την παραπάνω εκδήλωση συγχαίρει τις "ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" για την στήριξη της σε νέους συγγραφείς και εύχεται στο βιβλίο της κ. Νένα Μπούρα να είναι καλοτάξιδο και να έχει επιτυχία. 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε σε μια ήσυχη γωνιά του Αμβρακικού κόλπου, στην Αμφιλοχία, ένα αυγουστιάτικο μεσημέρι στα μέσα της δεκαετίας του ‘80. Σπούδασε στο ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.Είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο. Από μικρή οι σκέψεις της ταξίδευαν στα δίχτυα των ψαράδων, στα φτερά των γλάρων και ποτισμένα από το θαλασσινό νερό έγιναν λέξεις, ιστορίες, ποιήματα και χρώματα.

Πέρασε από τους χώρους της ζωγραφικής, του χορού ,του θεατρικού παιχνιδιού 'ώσπου να καταλήξει στην μεγάλη της αγάπη , την αφήγηση , συλλογή και συγγραφή παραμυθιών.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού, δημιουργικής γραφής για παιδιά, κουκλοθέατρου και παραμυθιού ως εισηγήτρια , ενώ παραμύθια της έχουν δημοσιευτεί στις ανθολογίες ΄΄Θρύλοι του Σύμπαντος V" και στην ΄΄Ανέμη τυλιγμένη¨. 
Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο
google page rank