Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Στο Α.Τ. Αμαρουσίου η Τατιάνα Στεφανίδου -Μετά από μήνυση του χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού

Στο Α.Τ Αμαρουσίου μεταφέρθηκε η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου μετά από την αυτόφωρη σύλληψή της που ζήτησε ο ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός. Σύμφωνα με την διαδικασία, το πρωί η Τ. Στεφανίδου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ο χρυσαυγίτης βουλευτής κατέθεσε το απόγευμα της Πέμπτης, μήνυση κατά της παρουσιάστριας για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου. Από το απόγευμα δύο περιπολικά της ΕΛΑΣ πήγαν έξω από κανάλι «Ε», ενώ περιπολικό υπήρχε και έξω από το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου.
Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου από τα επεισόδια σε σχολείο στο Πέραμα μεταξύ χρυσαυγιτών και γονέων. Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τραμπούκο» τον Γιάννη Λαγό και σχολίασε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών.
ΠΑΣΟΚ: Εξαντλούν τον τσαμπουκά τους σε σχολεία & δημοσιογράφους
Ανακοίνωση σχετικά με τη μήνυση των Χρυσαυγιτών, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ: «Φαίνεται ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εξαντλούν τον δήθεν τσαμπουκά τους σε σχολεία και σε δημοσιογράφους. Η νέα Ακροδεξιά επίθεση θα βρει εμπόδιο σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Οι φασιστικές μέθοδοι εκφοβισμού δεν θα περάσουν. Ταυτόχρονα, όσοι ακολούθησαν πρόσφατα ίδιες τακτικές, όπως ο Καμμένος, να δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη».

iefimerida.gr
google page rank