Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

«ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΤΑ…..

Δεν είδαν με καλό μάτι  αρκετά κομματικά στελέχη της ΝΔ  την απόφαση να πραγματοποιηθεί η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο , στην οποία θα παραβρεθεί και η  βουλευτής Ά Αθηνών και Τομεάρχης Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης κα Ντόρα Μπακογιάννη,
Οι αντιδράσεις αυτές προέρχονται κυρίως από την πλευρά του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου, να  αναφέρουν ότι έδρα της ΝΟ.Δ.Ε είναι το Μεσολόγγι  και εκεί θα έπρεπε να γίνει η κοπή της Βασιλόπιτας, άλλοι θέτουν το ζήτημα της απόστασης, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι δεν έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις και συνεννοήσεις για την εκδήλωση.
Κάνουν επίσης λόγο ότι ενημερώθηκαν από το δελτίο τύπου για τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και πως η ΝΟ.Δ.Ε συνεδρίασε απόψε, αφού όμως  είχε δημοσιοποιηθεί η εκδήλωση στα ΜΜΕ.
Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε  Αιτ/νίας κ.Φώτης Τσόλκας σε δηλώσεις του στο  agriniosite.gr τόνισε,  «ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει κοπή της Βασιλόπιτας στο Αγρίνιο για αυτό και πάρθηκε η απόφαση αυτή. Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις είναι μεγάλος ο νομός και έχει και πολλές τοπικές οργανώσεις».Επιβεβαίωσε ότι έγινε απόψε συνάντηση των μελών της ΝΟ.Δ.Ε , για το θέμα αυτό,  παρουσία της  περιφερειάρχη της Ν.Δ. Δυτικής Ελλάδας κα.Ακρ. Χάραρη ..
agriniosite
google page rank