Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Εντοπίστηκαν οι γονείς των τριών κοριτσιών που εγκαταλείφθηκαν στην Πάτρα

Τον πατέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε δρόμο της Πάτρας, εντόπισε σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία, στα Λεχαινά της Ηλείας. Πρόκειται για έναν 26χρονο υπήκοο Αλβανίας, ενώ οι αστυνομικοί έχουν βρει τα στοιχεία της ταυτότητας της μητέρας, η οποία είναι 20 ετών, επίσης υπήκοος Αλβανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί για την υπόθεση, εντοπίστηκε ο 26χρονος, ο οποίος στην συνέχεια μεταφέρθηκε στη Ασφάλεια Πατρών, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είπε στους αστυνομικούς ότι πριν από λίγο καιρό έφυγε από το σπίτι η 20χρονη σύζυγός του και αυτός έμεινε μόνος με τα τρία παιδιά.
Στην συνέχεια μετέφερε τα τρία παιδιά σε συγγενικό του πρόσωπο στην Πάτρα, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα επιστρέψει στο σπίτι η σύζυγός του. Επίσης είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει πως τα παιδιά βρέθηκαν στο δρόμο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 26χρονος θα κρατηθεί, διότι δεν διαθέτει νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στην χώρα.
Ζεστασιά και θαλπωρή για τα παιδάκια
Τα τρία παιδάκια έχουν βρει στέγη και τρυφερότητα στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας, όπου φιλοξενούνται. Η περιπέτεια των τριών κοριτσιών ηλικίας τριών ετών, δύο ετών και επτά μηνών, έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα φιλοξενούνται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας σε δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς την παρουσία άλλων παιδιών.
Μάλιστα, με απόφαση του εισαγγελέα Ανηλίκων τα παιδιά θα παραμείνουν προσωρινά στο νοσοκομείο, μέχρι να βρεθεί το ίδρυμα, στο οποίο θα φιλοξενηθούν.
Οι άνθρωποι του νοσοκομείου, γιατροί, νοσοκόμες και εργαζόμενοι, έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά και προσπαθούν όπως μπορούν να κάνουν τα τρία κορίτσια, να αισθανθούν όσο καλύτερα γίνεται. Τα κορίτσια είναι καλά στην υγεία τους και έχουν καλή διάθεση.
Την ίδια ώρα είναι συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Πατρινών, για τα τρία παιδιά.
Πολλοί ήταν αυτοί που επικοινώνησαν με το Νοσοκομείο και ενδιαφέρθηκαν ακόμη και να τα φιλοξενήσουν σπίτι τους, μέχρι να βρεθούν οι γονείς τους.
Άλλοι έστειλαν ρουχαλάκια και παιχνίδια στο νοσοκομείο για τα μικρά αγγελούδια. Μεταξύ αυτών που ενδιαφέρθηκαν ήταν και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος επικοινώνησε με τους αρμόδιους του νοσοκομείου.
e-maistros
google page rank