Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε στην Κατούνα ημερίδα «Τοπική Ανάπτυξη και Οικολογική Συνείδηση»

Διοργανώθηκε στην Κατούνα στις 11 Ιανουαρίου 2017 ημερίδα με θέμα «Τοπική Ανάπτυξη και Οικολογική Συνείδηση» παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες μιας και υπήρχε πολύ χιόνι και παγετός και όλοι πίστευαν πως θα αναβληθεί. 
Παρόλα αυτά όμως η ημερίδα πραγματοποιήθηκε κανονικά.  
Την παρουσίαση και τον συντονισμό έκανε η Γιώτα Μπουμπούλη του Art tv, στο Δημαρχείο της Κατούνας προκειμένου να προβληθεί η περιβαλλοντική ευαισθησία των τοπικών θεσμών σε συνδυασμό με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
Η Ημερίδα ξεκίνησε με τον κ. Νικόλαο Μπαλαμπάνη Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος «Περιβαλλοντική συνείδηση σε σχέση με την ενεργειακή ανάπτυξη»
Στην συνέχεια ακολούθησε ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης, "Πολιτισμός-Περιβάλλον-Αθλητισμός".
Η εκδήλωση συνεχίστηκε από τον Αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Καραγεώργο Πρωτοσύγκελο Ι.Μ. Αιτωλίας & Ακαρνανίας «Ορθόδοξη οικολογική συνείδηση».
Ο κ Παντελής Μοσκοφόγλου Μεταλλειολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. – Μελετητής. «Εξορυκτική βιομηχανία, επιπτώσεις στο περιβάλλον - αντιμετώπιση»
Στην συνέχεια μίλησαν: κ. Στέλιος Κουκαριώτης Μεταλλειολόγος Μεταλλουργός Διευθυντής εργοστασίου Knauf «KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ Α.Β.Ε.Ε.: 25 χρόνια δραστηριότητα 25 χρόνια δέσμευση για το περιβάλλον», όπου εδώ παρουσιάστηκαν και όλες οι περιβαλλοντικές δραστηριότητες της Knauf με project και στην περιοχή μας.
Και τέλος ο Δρ. Κώστας Λασκαρίδης, Γεωλόγος Προϊστάμενος Δ/νσης Κοιτασματολογίας Ι.Γ.Μ.Ε. «Ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον τεχνικών για την αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων δημόσιων λατομικών χώρων»
Η ημερίδα ήταν υπό την Αιγίδα: Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Δήμος Ακτίου Βόνιτσας &
Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας κ Ακαρνανίας.
Το κλείσιμο της εκδήλωσης έκανε η Γιώτα Μπουμπούλη και στην συνέχεια παρατέθηκε γεύμα στους καλεσμένους ομιλητές, στην ταβέρνα του Γαβριήλ Νάκου.









google page rank