Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Οι μισοί αγροτικοί δρόμοι (και) στο Αγρίνιο καθαρίζονται από την Περιφέρεια όμως ...... κ. Παπαναστασίου

Ένα ακόμη δελτίο Τύπου από τον δήμο Αγρινίου το τελευταίο διάστημα ήταν επιθετικό προς την Περιφέρεια. Μιλάμε για το χθεσινό που ανέφερε τις εργασίες καθαριότητας από τον δήμο στην παλιά-πλέον-εθνική οδό έξω από το Αγρίνιο. Το…δόσιμο της Περιφέρειας πως δεν κάνει τον καθαρισμό, αν και είναι δική της αρμοδιότητα, υπήρξε ξεκάθαρο.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι οφείλεται αυτή η σκλήρυνση της στάσης Παπαναστασίου προς Κατσιφάρα και Σταρακά πάντως το ξεκίνημα της επιθετικότητας πρέπει να βρίσκεται στην ανακοίνωση της χρηματοδότησης των περίφημων δύο δρόμων από το αεροδρόμιο του Ακτίου προς Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας και Λευκάδα.  Ίσως πάλι το αίτιο να είναι πιο “βαθύ”…
Μετά ακολούθησε (κάπως πιο…συγκρατημένα) το θέμα των κτηνοτρόφων της Λεπενούς (που κάποιοι “εκπρόσωποι” τους θέλησαν να του προσδώσουν πολιτικές διαστάσεις)  και τώρα ο καθαρισμός της εθνικής οδού.
Ίσως αυτό το τελευταίο να δείχνει ότι ο Παπαναστασίου θα ψάχνει οποιαδήποτε αφορμή για να δείχνει σκληρή στάση, ειδικά προς την Χριστίνα Σταρακά. Κι αυτό γιατί ο καθαρισμός της εθνικής οδού από χόρτα και σκουπίδια γίνεται την ίδια εποχή με δεκάδες δρόμους του επαρχιακού δικτύου και, κυρίως, με πάμπολλους αγροτικούς δρόμους όπου η Αντιπεριφέρεια βοηθά με δικά της μηχανήματα τον Δήμο Αγρινίου (και όχι μόνο).
Δεν είναι υπερβολή, όπως μας λένε και αναγνώστες του agriniopress.gr, να ειπωθεί πως για τους  αγροτικούς δρόμους η Περιφέρεια “σπαταλά” τη μισή της δύναμη σε μηχανήματα , γνωρίζοντας πως ούτε αρμοδιότητα της είναι και “φροντίζοντας” (λάθος της) να μην το προβάλλει αναλόγως.
Οπότε; Τσακωμοί περί όνου σκιάς; Ποιος ξέρει; Ίσως το δούμε στο προσεχές διάστημα, ίσως να είναι πολιτικός σχεδιασμός, ίσως φαγωμάρες της στιγμής, από αυτές που συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια…
Π.Η.Τ.
agriniopress
google page rank