Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός ΚΥ Κατούνας: Η συνταγογράφηση για τις ευπαθείς ομάδες, θα γίνεται ΜΟΝΟ μετά από τηλεφωνικό ραντεβού

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους κατοίκους της Κατουνας και των γύρω περιοχών για την προσήλωση τους και την πειθαρχία που δείχνουν στο #Μενουμε_Σπιτι#

Σήμερα Κυριακή, βρέθηκα εκεί, για να επιβλέψω από κοντά και να βοηθήσω, για τη δημιουργία τμήματος διαλογής περιστατικών στο καινούργιο κτήριο του Κέντρου Υγείας.
Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες:
Από αύριο στο ΚΥ, η συνταγογράφηση για τις ευπαθείς ομάδες, θα γίνεται ΜΟΝΟ μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 2646031236 από 9.00 -13.00 ή μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιατρό σας.
Παρακαλώ πολύ, ΕΜΠΥΡΕΤΑ, ΒΉΧΑΣ, ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΣ, ΔΥΣΠΝΟΙΑ, ΚΑΤΑΡΡΟΗ θα επικοινωνούν πρώτα τηλεφωνικά στο τηλ. του ΚΥ Κατουνας ή με το γιατρό τους για οδηγίες και συνεννόηση. ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.
Επίσης , θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά για τη βοήθεια στη γρήγορη δημιουργία διαλογής περιστατικών στο νέο κτήριο, την Αντιδήμαρχο Κα Αθηνα Καρελου, τον Κο Καντουνη Γεώργιο,τον Κο Κουδουνα Μίμη, τον Κο Ζωγακη Χρήστο και την Κα Σκουληκαριτη Βάσω για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Τέλος, θα ήθελα να γνωρίζετε όλοι σας, ότι το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, έχει υψηλά το αίσθημα ευθύνης και θα αγωνίζεται από την πρώτη γραμμή, με κίνδυνο να μολυνθεί, για εσάς, τις οικογένειές σας και τα παιδιά σας.
Από εσάς θέλουμε μόνο σύνεση, υπομονή και να ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
Τα προσωπικά μας τηλέφωνα είναι στη διάθεσή σας για ο,τι χρειαστείτε...
Ο Θεός και η Παναγία να είναι δίπλα μας/σας και να μας βοηθάει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ανθρωπότητα...
Ο Συντονιστης του ΚΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ
Παναγιώτης Σταμάτης


google page rank