Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

ΟΝΝΕΔ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Δράση στήριξης προς την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας επέλεξε να πραγματοποιήσει μια δράση με περιβαλλοντικό αλλά και κοινωνικό αντίκτυπο. Κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων - ΕΛΕΠΑΠ (Παράρτημα Αγρινίου -
Elepap Agriniou ).
Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για να καλύψει μέρος των αναγκών της συγκεντρώνει πλαστικά πώματα, τα οποία παραδίδει προς ανακύκλωση. Η οργάνωση μας παρέδωσε περίπου 30 σάκους πλαστικα πωματα (καπάκια), που συλλέχθηκαν από τα μέλη μας. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με την Πρόεδρο της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κυρία Λαμπρινή Κολοβού Λεχουρίτη και την Διευθύντρια του Κέντρου κυρία Κοσμά Ποσονίδου Αλεξάνδρα οι οποίες μας ενημέρωσαν για το έργο, την λειτουργία, τις ανάγκες και τα μελλοντικά σχέδια του συλλόγου. Μιλήσαμε επίσης για την αξία του Εθελοντισμού και για το πώς έχει επηρεάσει τη δραστηριότητά τους η παγκόσμια πανδημία.
Στη συνάντηση εκ μέρους της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε ο Πρόεδρος Γιώργος Σταράμος, η γραμματέας της ΝΕ Μάρθα Τσεκούρα και ο τομεάρχης Εμπορίου και Βιομηχανίας της ΟΝΝΕΔ Καραβίας Ζαφείρης.
Ευχαριστούμε πολύ για την υποδοχή - φιλοξενία και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα τους, αρωγοί σε αυτή την πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια στήριξης των παιδιών και των οικογενειών τους.

google page rank