Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Το ΜΕΤΑ στο πλαίσιο της οργάνωσης της αντίστασης των εργαζομένων και του συντονισμού με τις άλλες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται απ’ τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης, αλλά και ενόψει της 2ης συνδιάσκεψής του, που θα γίνει στις 11 Μάρτη του 2017, προγραμματίζει συσκέψεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς, στην Αθήνα και την περιφέρεια, για την ενημέρωση και κινητοποίηση των εργαζομένων.
Ταυτόχρονα θα επιδιώξει συναντήσεις με αγωνιστές συνδικαλιστές και εργατικές συλλογικότητες, σε μια κατεύθυνση συγκρότησης ενός μετώπου ενάντια στις μνημονιακές κυβερνητικές πολιτικές της λιτότητας, των ιδιωτικοποιήσεων και της κατεδάφισης των εργασιακών, κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων. 
Για το σκοπό αυτό:

Την Τετάρτη 25 Γενάρη 2017, ώρα 7.30μμ στην Πάτρα, στα γρ. της  περιφέρειας  (Κανακάρη και Ν. Βότση στον 1ο όροφο) θα γίνει σύσκεψη συνδικαλιστών του νομού Αχαΐας.
Πέμπτη 26 Γενάρη 2017 στο Αγρίνιο στις 6:30μμ στα γραφεία της ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας και την Παρασκευή 27 Γενάρη 2017, στην Φιλιππιάδα στις 6:30 μμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζηρού,  θα γίνουν συσκέψεις συνδικαλιστών, ενώ το πρωί θα γίνουν περιοδείες σε χώρους δουλειάς στους νομούς της περιοχής.
Στις συσκέψεις  και τις περιοδείες θα συμμετέχουν ο γραμματέας του ΜΕΤΑ Γιώργος Χαρίσης, ο Ανδρέας Σουρούνης μέλος του Γ.Σ της ΑΔΕΔΥ και ο Βασίλης Γκιτάκος, αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Ανάλογες δραστηριότητες προγραμματίζονται στις 30-31/1 και 1/2/2017 σε πόλεις της Θεσσαλίας.
23/1/2017 Το γρ. τύπου του ΜΕΤΑ

google page rank