Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Δεν διώκεται η μητέρα που άφησε το βρέφος της στο νοσοκομείο του Αγρινίου

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά σε βάρος της 26χρονης λεχώνας, που χθες εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της στο νοσοκομείο του Αγρινίου, δεν ενεργοποιούνται κάποιες νομικές διαδικασίες, δηλαδή ποινική δίωξη, αναζητήσεις κλπ.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την Αστυνομία, η 26χρονη δεν εξέθεσε σε κίνδυνο το μωρό της, αφού το έφερε στον κόσμο στην μαιευτική κλινική και το άφησε εκεί σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον. Σε αντίθεση δηλαδή με τους δυο Αλβανούς γονείς από την Πάτρα, που διώκονται μιας και τα κοριτσάκια τους βρέθηκαν να περιφέρονται σε δρόμο, έξω από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο.
Να θυμίσουμε πως η ετοιμόγεννη γυναίκα στους ιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου του Αγρινίου, προχθές έδωσε ένα ονοματεπώνυμο, την ηλικία της, ενώ δήλωσε Βουλγάρα υπήκοος, στοιχεία που δεν αποκλείεται να είναι ψευδή.
Μετά την γέννηση του μωρού και την φυγή της από το νοσοκομείο ενεργοποιούνται προνοιακές διαδικασίες και το νεογέννητο κοριτσάκι βρίσκεται ήδη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα. H δικογραφία που σχηματίζεται αφορά μόνον στην περίπτωση του μωρού και των διαδικασίων που απαιτούνται για την προστασία του.
agriniopress
google page rank