Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Πάτρα: Απατεώνες βούτηξαν από ηλικιωμένη 6.000 ευρώ!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, δυο άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο λευκού χρώματος, στάθμευσαν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης επί της οδού Κύπρου, στην Πάτρα.
Αφού αποβιβάστηκαν, προσέγγισαν την ανυποψίαστη γυναίκα και την έπεισαν πως είναι «γνωστοί» του γιου της, στους οποίους όφειλε σημαντικό χρηματικό ποσό. Έτσι κατάφεραν και της απέσπασαν αρχικά 800 ευρώ.
Το σχέδιο όμως των επιτήδειων, είχε και συνέχεια. Σύμφωνα με το tempo24.gr, την ώρα που η ηλικιωμένη μπήκε στο σπίτι της και πήγε στο σημείο που είχε τα χρήματα, ο ένας εκ των δραστών, είδε πως εκεί υπήρχαν και άλλα χαρτονομίσματα.

Προφασιζόμενος μια δικαιολογία, κατάφερε να μπει στο σπίτι του θύματος και να αρπάξει συνολικά 6.000 ευρώ, χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί με πολύ κόπο από την ηλικιωμένη. Όταν οι δράστες έφυγαν, το θύμα κατάλαβε τι είχε συμβεί και για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία.
Η αστυνομία κάνει έρευνα για τον εντοπισμό τους, ενώ την ίδια ώρα συστήνει στους πολίτες, να είναι ιδαιτέρως προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με άγνωστα άτομα που τους προσεγγίζουν.
agriniotimes
google page rank