Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Κατέρρευσαν όλα στο πιο δραματικό φινάλε

Καθηλωτικό ήταν το φινάλε της δεύτερης σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες κι οι εξελίξεις για τους ήρωες προμηνύουν έναν ανατρεπτικό τρίτο κύκλο.
Τι μέλλει γενέσθαι για τους ήρωες τρεις μήνες μετά το μακελειό και το κακό που προκλήθηκε από τους Σεβαστούς; Τα πάντα μοιάζουν διαφορετικά, μια νέα ημέρα έχει ξημερώσει κι όλα έχουν πάρει μια καλύτερη τροπή. Η Πηνελόπη, αηδιασμένη από όσα συνέβησαν, εγκαταλείπει το Διαφάνι για να σπουδάσει, όπως έχει φύγει κι η Βιολέτα βαθύτατα πληγωμένη με τον θάνατο του Μιλτιάδη.
Η δεύτερη θα επιστρέψει πολύ διαφορετική στον τρίτο κύκλο. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να έχει μία ήρεμη συνέχεια με τις αδερφές Σταμίρη και να βάλει στην άκρη τις δικαστικές περιπέτειες με την Δρόσω και την Ασημίνα για τον μικρό Σέργιο. Ο Κωνσταντής, πνιγμένος από τις τύψεις, δεν μπορεί να αντέξει όσα τον βασανίζουν και όπως φαίνεται βάζει ένα τέλος στην σχέση του με την Δρόσω. Η Ελένη κι ο Λάμπρος ζουν χαρούμενοι τον έρωτά τους, αφού παροδικά φαίνεται ότι όλα έχουν μπει σε μία τάξη.
Από την άλλη ο Δούκας κι η Μυρσίνη Σεβαστού, εκτοπισμένοι πια στην Λάρισα, προσπαθούν να καλύψουν όλα τα ίχνη τους και να μην κατηγορηθούν για τίποτα σε σχέση με τα ειδεχθή εγκλήματα που έπραξαν ενώ στο τέλος του επεισοδίου έκανε την είσοδό του στην σειρά, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος συνομιλεί με τον Μελέτη. Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα ενσαρκώσει τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον αρχηγό των «Αβάντων», της οργάνωσης που όπως έχει φανεί στην ιστορία μάχεται τον κομμουνισμό και έχει εθνικιστικές ιδέες.
Ο τρίτος κύκλος σίγουρα θα κρύβει πολλές εκπλήξεις καθώς ο Ακύλας θα είναι αμείλικτος απέναντι στο Διαφάνι.
Πηγή / φωτογραφίες: zappit.gr
https://sinidisi.gr/
google page rank