Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Είμαστε περαστικοί θυμίζει ο Π. Παπαδόπουλος σε Καρβέλη και Τσώλη!

Ο πρώην πια διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος καλεί το διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και το διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Ανδρέα Τσώλη να σταματήσουν τις αλληλοκατηγορίες με αφορμή τα ποσοστά θνησιμότητας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου και να επικεντρωθούν σε αυτό που επιβάλλει η συγκυρία. «Όλοι είμαστε περαστικοί από τον χώρο της υγείας» θυμίζει με νόημα.
Αναλυτικά το σχόλιό του:
Με έκπληξη παρατηρώ αυτές τις ημέρες τα “εχθρικά” πυρά που εκτοξεύονται αναφορικά με την θνησιμότητα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου, μεταξύ του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη και του Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας – Ν.Μ. Αγρινίου κ. Ανδρέα Τσώλη.
Επειδή τυγχάνει να είμαι γνώστης των όσων έχουν διαμειφθεί – τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο – καλώ τους δύο (2) θεσμικούς παράγοντες στην δημόσια υγεία, να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ την δημόσια αντιπαράθεση και αλληλοεξόντωση για απόδοση τυχόν ευθυνών, καθότι και η πανδημία είναι παρούσα και οι εμβολιασμοί πρέπει να ολοκληρωθούν! Τέλος, επισημαίνω ότι οι τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις και η δυσφήμιση ανά το Πανελλήνιο, μόνο κακό μπορεί να εισφέρουν στην όλη υπόθεση.
Προσανατολιστείτε λοιπόν σε ό,τι επιβάλει η συγκυρία και μην απαξιώνετε τη δουλειά που έχει γίνει από το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό. Όλοι είμαστε περαστικοί από τον χώρο της υγείας. Το αποτύπωμα όμως μένει. Και τέτοιου είδους πρακτικές – άραγε θα ακολουθήσουν και άλλες; – μικρή υπηρεσία προσφέρουν και ανοίγουν την όρεξη για ό,τι θα ακολουθήσει για τα Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας…
Υ.Γ. Στη ζωή, για μια ακόμα φορά, επιβεβαιώνεται η θεμελιώδης αξία «Καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν»
google page rank