Ετικέτες

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Μεγάλες μουσικές στιγμές έζησαν στο Βόλο, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 ,μεγάλη συναυλία -αφιέρωμα, στον σπουδαίο συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή


Μεγάλες μουσικές στιγμές έζησαν στο Βόλο, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 , εκατοντάδες φίλοι του Σταύρου Κουγιουμτζή, που από πολύ νωρίς κατέκλυσαν το Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου , δημιουργώντας το αδιαχώρητο , για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία -αφιέρωμα, στον σπουδαίο συνθέτη, που "έφυγε" ξαφνικά πολύ νωρίς από τη ζωή , πριν από 12 χρόνια , καταχειροκροτώντας έναν από τους αγαπημένους ερμηνευτές των τραγουδιών του, τον Κώστα Σμοκοβίτη, αλλά και όλους τους συντελεστές της βραδιάς.
Ο πρόεδρος του Δικτύου "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" Κώστας Σκριάπας και ο Αντιπρόεδρος Θωμάς Αστερίου , που παρουσίασε τη ζωή και το έργο του μεγάλου συνθέτη και στιχουργού , τόνισαν ότι " πολλοί
ήταν αυτοί που ταξίδεψαν από όλη τη Θεσσαλία ,αλλά και από πολύ μακριά ,για να παραστούν στην εκδήλωση αυτή ,που ήταν ενταγμένη στη σειρά εκδηλώσεων με τίτλο "Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών" που διοργανώνουν το παγκόσμιο Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ"-Δευτεροβάθμιος Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών , ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου, για να τιμηθούν με τον καλύτερο τρόπο και όπως τους αξίζει, μεγάλοι Έλληνες δημιουργοί και καλλιτέχνες ,που δικαιούνται από όλους μας και της αναγνώρισης και του σεβασμού, όπως είναι ο Σταύρος Κουγιουμτζής. Αυτό είναι το χρέος των Εθελοντικών Οργανώσεων και το κάνουν με ευλάβεια εδώ και χρόνια, προσφέροντας στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ".
Στη συναυλία -αφιέρωμα για τον αγαπημένο συνθέτη συνεργάστηκαν εξαιρετικοί ερμηνευτές ,όπως είναι ο εμβληματικός και αγαπημένος φίλος του Στ. Κουγιουμτζή , Κώστας Σμοκοβίτης ,ο οποίος ήταν και ο κύριος ερμηνευτής της βραδιάς , μαζί με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές Έρρικα Πατρικίου , Κώστα Ζεμπίλα , Δημ. Γκαλογιάννη και Μαρία Κωσταράκη , την καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας είχε ο Τόλης Κόκκινος ,ενώ στο μεγάλο αυτό γεγονός συμμετείχε ι η Χορωδία Ενηλίκων "ΙΩΝΙΑ" , με μαέστρο την Κορνηλία Φραγκογιάννη.
ΟΡXΗΣΤΡΑ: Πιάνο-Καλλιτεχνική διεύθυνση:Τόλης Κόκκινος,Μπουζούκι: Κώστας Δρακούλης, Μπουζούκι: Στέφ. Βάτσιος,Κιθάρα : Δημ. Νάσιος,Μπάσο:Κώστας Χαλάτσης,Ντράμς : Άγγελος Τσιριγωτάκης.
Η ΜΑΡΙΑ ΚΩΣΤΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΌΡΗ ΤΗΣ ΙΦΙΓΈΝΕΙΑΣ ΜΑΤΖΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ 
Ας την ακούσουμε σε ένα τραγούδι της με Τίτλo  "Ευχή"