Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Ακτίου - Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολάκη στον Αθλητικό και Μορφωτικό Σύλλογο Μεδεών Κατούνας

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην ιστορική ομάδα του Α.Μ.Σ. Μεδεών Κατούνας  για την παραμονή της, μετά από αγώνες μπαράζ, στη Β Κατηγορία της Β΄ ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας.
Αξίζουν πραγματικά τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, στο Δ.Σ. και φιλάθλους της ομάδας μας γιατί παρότι ξεκίνησε να αγωνίζεται κάτω από αντίξοες και εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, με αρνητική βαθμολογία, κατάφερε αγωνιζόμενη με πείσμα και ψυχή που χαρακτηρίζει τον ξηρομερίτη, να κάνει την ανατροπή και να παραμείνει πανηγυρικά στην Β κατηγορία.
Εμείς ως δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά ως δήμαρχος, τηρώντας την δέσμευσή μας έναντι των δημοτών, της νεολαίας και της ομάδας, έχουμε ήδη ξεκινήσει τις  εργασίες  στο γήπεδο της Κατούνας, γιατί η δέσμευσή μας είναι λόγος τιμής, παρότι τα οικονομικά των Δήμων έχουν υποστεί μεγάλες περικοπές και η δυνατότητα πληρωμής των δημοτών στον Δήμο είναι εξαιρετικά περιορισμένη λόγω της οικονομικής κρίσης.
Σκοπός μας είναι, με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος η ιστορική ομάδα Μεδεών Κατούνας να αγωνίζεται σε ένα άλλο γήπεδο σε σχέση με το χθες  και η τελική διαμόρφωση του στο σύνολο  να είναι αντάξιο της ιστορίας του Α.Μ.Σ.
Πέρα όμως από τους δίκαιους πανηγυρισμούς και την ικανοποίηση μας, δεν πρέπει στιγμή να παραβλέψουμε η να ξεχάσουμε το ατυχές περιστατικό με τον βαρύ τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Προξενιά, στην οικογένεια του οποίου και τον ίδιο, ευχόμαστε από καρδιάς την γρήγορη ανάρρωσή  του και επάνοδο στην οικογένειά του και την καθημερινότητά του.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
google page rank