Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ο Γρ. Μπακαδήμας παίκτης του Μεδεών Κατούνας για τον τραυματισμό και την κατάσταση του ποδοσφαιριστή . Ηχητικό

Ο Γρηγόρης Μπακαδήμας ποδοσφαιριστής και ενεργό μέλος του Μεδεών Κατούνας μίλησε στο Nafpaktianews.gr την επόμενη μέρα του τραυματισμού του Βαίλη Προξενιά 
Ο Γρηγόρης Μπακαδήμας ποδοσφαιριστής και ενεργό μέλος του Μεδεών Κατούνας μίλησε στο Nafpaktianews.gr για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Μεδεών Κατούνας – Αρχοντοχώρι. Σε ένα παιχνίδι που το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά τον τραυματισμό του παίκτη του Μεδεών.
                            Δείτε τι δήλωσε ο κ. Μπακαδήμας
                  
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Μπακαδήμα ο ποδοσφαιριστής είναι καλύτερα και θα ξεπεράσει με φαρμακευτική αγωγή τον τραυματισμό του σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις που έγιναν στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου και διακομίστηκε.
Όμως θα πρέπει να σταθούμε στο εξής…και δεν είναι άλλο από την  καθυστέρηση του ασθενοφόρου να φτάσει στο γήπεδο. 
Ο Λόγος είναι ότι στο κοντινό Κέντρο Υγείας μόλις έξι χιλιόμετρα από το γήπεδο δεν υπήρχε ή ήταν σε άλλο περιστατικό. Μάλιστα όπως θα ακούσετε ο παίκτης που τραυματίστηκε στο κεφάλι χρειάστηκε να παραμείνει περίπου μια ώρα στο γήπεδο με την νοσηλεύτρια του αγώνα να κάνει ότι μπορεί με τα μέσα που διέθετε. Ευτυχώς όμως ο θεός βοήθησε και όλα πήγαν καλά με τον παίκτη του Μεδεών να νοσηλεύεται από χθές αρχικά στο νοσοκομείο Λευκάδας  και στην συνέχεια στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Εμείς να ευχηθούμε να επιστρέψει γρήγορα γερός και δυνατός στο σπίτι του.
nafpaktianews
google page rank