Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Iστορίες για αγρίους και εξαφανισμένο προσωπικό στην περιοχή και μια δωρεά για κλάματα.

Μπορεί να μοιάζει ανέκδοτο αλλά είναι πραγματικότητα. Στο πολύπαθο και υπό διάλυση με ευθύνη της κεντρικής εξουσίας ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας τα είχαν χύμα τους ήρθαν και τσουβαλάτα. Σε μια υπηρεσία η οποία στερείται των βασικών ως προς την υλικοτεχνική υποδομή και κύρια σε ότι αφορά τον εν ενεργεία στόλο των ασθενοφόρων έχουν χαθεί στο δρόμο τουλάχιστον δέκα οδηγοί οι οποίοι θα έπρεπε να έχουν εμφανιστεί στο ΕΚΑΒ μαζί με τα ασθενοφόρα των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της περιοχής, όταν αποφασίστηκε η μεταφορά αυτών στη δύναμη του  166.
Κατά ένα περίεργο τρόπο στο ΕΚΑΒ της Δυτικής Ελλάδας έφτασαν μόνο τα σαράβαλα ασθενοφόρα αλλά  ποτέ δεν εμφανίστηκαν οι οδηγοί τους.
Ο πραγματικός αριθμός των εξαφανισμένων οδηγών μπορεί να φτάνει και τους 18 ενώ σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο patrastimes.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας κ. θεοδωρόπουλος είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο , κάποιοι από αυτούς να κάθονται αραχτοί ακόμα – σχεδόν τρία χρόνια μετά την θεωρητική μεταφορά τους στο ΕΚΑΒ – στα κέντρα υγείας της περιοχής  ή και να μην εμφανίζονται καν εκεί, αφού δεν έχουν ασθενοφόρα να οδηγήσουν.
Να σημειωθεί πως διοικητικά οι συγκεκριμένοι οδηγοί υπάγονται στην 6ηυγειονομική περιφέρεια , η οποία έχει  την ευθύνη αλλά και την υποχρέωση , να δώσει απαντήσεις και στοιχεία για το που είναι από το 2014 μέχρι σήμερα αυτοί οι οδηγοί.

Δωρεά για κλάματα 
Την ίδια ώρα σωρεία ερωτηματικών προκύπτει για το τι ακριβώς έχει συμβεί με τα ασθενοφόρα τα οποία εντάχθηκαν στο στόλο του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδος και τα οποία ήταν δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
Αυτά τα ασθενοφόρα κατά έναν περίεργο τρόπο δεν κράτησαν ούτε καν για το προσδόκιμο χρόνο ζωής, γεγονός που δημιουργεί εύλογες απορίες αφού μέσα στο χρόνο και ορισμένα πριν καν συμπληρώσουν 1 χρόνο ζωής βγήκαν off.
« Κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και απαντήσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί τα συγκεκριμένα ασθενοφόρα αποδείχθηκε πως ήταν αγιοβασιλιάτικα» δήλωσε στους patrastimes ο πρέοδρος του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γ. Θεοδωρόπουλος.
Του Γιάννη Γεωργόπουλου

patrastimes.gr
google page rank