Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Σύλληψη 17χρονου στο Αιτωλικό για απόπειρα ληστείας και κλοπή

Συνελήφθη, χθες 30-03-2017 το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 17χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, διάπραξη κλοπής τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και απειλή.
Σημειώνεται ότι, ο δράστης συνελήφθη για το αδίκημα της απειλής, το οποίο είχε τελεστεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφαλείας Μεσολογγίου, προέκυψε  ότι ο 17χρονος είχε διαπράξει τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις.


•       Στις 24/03/2017 τα ξημερώματα, στο Νεοχώρι, εισήλθε μαζί με δυο άγνωστους δράστες σε σκηνή, όπου διέμενε προσωρινά ζευγάρι ημεδαπών μικροπωλητών και με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων, αποπειράθηκαν να τους αφαιρέσουν χρήματα, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.
•       Στις 25/03/2017 το βράδυ, στο Αιτωλικό, ενεργώντας από κοινού με τουλάχιστον ακόμα ένα συνεργό του, παραβίασαν αποθήκη οικίας ημεδαπού, από την οποία αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, αξίας (500) ευρώ, ενώ στην προσπάθεια τους να παραβιάσουν την οικία του προκάλεσαν φθορές σε μπαλκονόπορτες, θυροτηλέφωνο, παράθυρα και πόρτες, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.
•       Στις 26/03/2017 αργά το βράδυ στο Αιτωλικό, ο δράστης ενεργώντας από κοινού με ακόμα δυο συνεργούς του, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε αποθήκη ημεδαπής με σκοπό την κλοπή, ωστόσο δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους.
•       Στις 29-3-2017 το απόγευμα, στο Αιτωλικό, ο δράστης μετέβη εξωτερικά της οικίας, που είχε διαρρήξει στις 25-3-2017 και απείλησε τον παθόντα – ιδιοκτήτη της.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

agriniopress
google page rank