Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Επεισοδιακή διανομή φρούτων στο Αγρίνιο-καταγγέλθηκε κακή ποιότητα

Στα χέρια πιάστηκαν δύο άνδρες στη διανομή φρούτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Αγρίνιο, σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους είχαν προηγούμενα και με αφορμή τη σειρά προτεραιότητας στη διανομή φρούτων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο χώρο των παλαιών σφαγείων, πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιος που προσπάθησε να τους χωρίσει ήταν αυτός που δέχθηκε τα περισσότερα χτυπήματα, ενώ τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το περιστατικό έληξε σύντομα.
Το αποτέλεσμα αυτού πάντως ήταν να δημιουργηθούν κάποιες υλικές φθορές σε καφάσια και να βρεθεί στο έδαφος ποσότητα φρούτων, με τους δικαιούχους να τα μαζεύουν ακόμη και από το τσιμεντένιο οδόστρωμα έτσι ώστε να μη γυρίσουν σπίτι με άδειες σακούλες.
Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί από τους δικαιούχους ήταν δυσαρεστημένοι από την κακή ποιότητα των φρούτων (φωτο) και ειδικά των μήλων που ήταν προς απόσυρση και μεγάλο μέρος τους δεν κρίθηκε κατάλληλο προς κατανάλωση. Στη διανομή υπήρχαν μήλα από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου, πορτοκάλια από το ΤΕΒΑ της Περιφέρειας και μία μικρότερη ποσότητα μήλων επίσης από το ΤΕΒΑ.
Όπως ανέφερε μάλιστα στο agriniopress.gr, ο αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας και δημόσιας υγείας, Κώστας Καλαντζής, το Κοινωνικό Παντοπωλείο αρνήθηκε να μοιράσει τα φρούτα, αφού μέρος τους δεν κρίθηκε κατάλληλο, με αποτέλεσμα αυτά να αφεθούν στο σημείο και όποιος ήθελε μπορούσε να πάρει με δική του ευθύνη. Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως πρώτη φορά ήταν τόσο μεγάλη η παρουσία του κόσμου για να πάρει λίγα φρούτα, ακόμη και αμφιβόλου ποιότητας, πράγμα που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία και το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάρα πολλές οικογένειες.
google page rank