Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Εύκολη νίκη για τα Παλιάμπελα κόντρα στον Λευκάτα 7-1

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλαίρου ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Παλιάμπελα και τον ΠΑΕ Λευκάτας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια εύκολη νίκη με τελικό σκορ 7-1.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Παληογιάννη, με τον Tutu να φέρνει το ματς στο 1-1. Ο Καπότης έστειλε τα μπάλα στα δίχτυα για τα Παλιάμπελα για το 2-1, με τον Ρούσο να διαμορφώνει το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, με τους γηπεδούχους να ξεδιπλώνουν τον επιθετικό τους οίστρο σκοράροντας 4-1 με τον Καλαντζή, 5-1 με τον Ρούσο και 6-1 με τον Αρίδα. Την τελευταία υπογραφή στο ματς έβαλε ο Ρούσος πετυχαίνοντας χατ-τρικ για το τελικό 7-1.
Διαιτητής: ΜΠΑΙΛΗΣ Ν.
Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ Ζ. – ΠΑΤΣΗΣ Ι.
ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ(Παληογιάννης):ΤΥΡΕΚΟΓΛΟΥ, ΣΠΕΡΔΕΑ, ΠΟΥΛΙΣΗΣ(17’ ΚΑΠΟΤΗΣ), ΝΤΑΛΑΣ, ΠΑΤΣΗΣ, ΝΑΚΑΣ, ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ(58’ ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ), ΦΟΥΡΛΗΣ, ΑΡΙΔΑΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ(68’ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ), ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ(78’ ΒΑΡΔΗΣ).
ΠΑΕ ΛΕΥΚΑΤΑΣ(Βακουφτσής): ΜΕΤΑΞΑΣ, ΥΦΑΝΤΗΣ(79’ ΓΡΙΒΑΣ), ΛΑΥΡΑΝΟΣ(62’ ΚΑΡΥΔΗΣ), BILANI, ΦΕΤΣΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΒΑΚΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤUTU, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ(46’ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΣΙΠΗΣ(33’ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ).
gosports.gr
google page rank