Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Α.Ο. Κανδήλας - Α.Ο. Αλυζιακού Μύτικα 3-1

 Δείτε φωτογραφίες από τη προθέρμανση και την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο από το σημερινό ιδιαίτερο τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Κανδήλας και του Α.Ο. Αλυζιακού. Ο αγώνας έληξε με νίκη της ομάδας της Κανδήλας. Το τελικό σκορ είναι 3-1 και έσπασε το αήττητο μέχρι σήμερα του Αλυζιακού. 
Φωτο: και Δέσποινα Πάτρα
Η Κανδήλα ήταν η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού τοπικού ντέρμπυ της 7ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο, Β΄ ΕΠΣΝΑ κόντρα στον Αλυζιακό Μύτικα. Ήταν ένας αγώνας δυνατός με πάθος και καθαρά ανώτερη η ομάδα της Κανδήλας  δημιούργησε τις ευκαιρίες και επιβλήθηκε του αήττητου έως χθες Αλυζιακού με το δίκαιο σκορ 3 - 1. Προηγήθηκε η Κανδήλα με γκολ από τον Χάρη Γιαννείο του Κων/νου και το 2-0 πέτυχε ο Λάκης Βαρδής. Εν συνεχεία μείωσε ο Μύτικας σε 2-1 με γκολ από τον Γιώργο Τριποτσέρη και τέλος με σκόρερ τον Βασίλη Γεωργαλή-Πλήθα διαμορφώθηκε το τελικό 3-1. Να σημειώσουμε ότι στο 70΄ ο Μύτικας έχασε την ευκαιρία να αλλάξει το σκορ μετά από αποτυχημένο χτύπημα πέναλτυ.

Ο Α.Ο.Κ. κατέβηκε στο γήπεδο με τους: Γεωργαλής Ανδρέας, Κεραμίδας Γεώργιος, Κεραμίδας Παναγιώτης, Mecoli, Χάρης Γιαννείος του Παναγιώτη, Λυγκώνης Βασίλειος (Γιαννείος Παναγιώτης του  Κων/νου μετά από τραυματισμό με θλάση στον δικέφαλο του Λυγκώνη), Γεωργαλής Βασίλειος-Πλήθας (Οικονόμου Αλέξανδρος), Βασιλάκης Άγγελος, Βαρδής Λάκης, Κεραμίδας Θανάσης (Λυγκώνης Βασίλειος του Διονυσίου), Γιαννείος Χάρης του Κων/νου και οι προπονητές Λύτρας Πανάκιας και Χατζαράς Αναστάσιος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κανδήλας συγχαίρει τους παίκτες και των δύο ομάδων καθώς και τους φιλάθλους για το πανηγυρικό κλίμα που δημιούργησαν εκτός αγωνιστικού χώρου χωρίς να υπάρξουν παρεκτροπές. 
Είναι ικανοποιημένοι μας δήλωσε ο Πανάκιας Λύτρας που ακούστηκαν οι παραινέσεις τους προς τα έξω και δηλώνοντας ότι υποβαθμίζοντας και καταδικάζοντας τα όποια άστοχα γεγονότα προηγήθηκαν του αγώνα, στέκονται μόνο στην ουσία της ιδέας του ερασιτεχνισμού και αθλητισμού γενικά.  Επικεντρώνονται στο μέλλον του Αθλητικού Ομίλου δημιουργώντας υποδομές και χτίζοντας γερές βάσεις με το παιδικό τμήμα δουλεύοντας μαζί με τους μεγαλύτερους του αντρικού τμήματος για τη διάδωση του αθλητικού πνεύματος στη νεολαία μας διαμορφώνοντας και σωστούς υγιείς χαρακτήρες.
Τελειώνοντας το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα τόσο στην ομάδα μας όσο και στον Αλυζιακό Μύτικα.

Δείτε παρακάτω πολλές φωτογραφίες από τον αγώνα:




















































kandilatoxoriomas
google page rank