Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Κορυφώθηκαν οι 4ήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ σήμερα Τρίτη 8/11/2016 στο Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου Αιτωλοακαρνανίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Ακτίου -Βόνιτσας Στούπας Θεόδωρος και ο πρόεδρος της Βόνιτσας Χρήστος Χασακής, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της πολεμικής αεροπορίας, εκπρόσωποι τοπικών πολιτικών αρχών, σωμάτων ασφαλείας και φορέων από Πρέβεζα, Λευκάδα και Αιτωλοακαρνανία παραβρέθηκαν σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016  στις εορταστικές εκδηλώσεις του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ στο Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου Αιτωλοακαρνανίας.
Παρουσία του Διοικητή του Α/ΑΠ Σμήναρχου (Ι) Τσούτσουρα Νικόλαου τελέστηκε  Δοξολογία και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση.
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας κράτησαν τέσσερις μέρες ξεκίνησαν το Σάββατο και ολοκληρώθηκαν σήμερα Τρίτη 08/11.
Το Αεροπορικό Απόσπασμα στο Άκτιο ήταν προσβάσιμο σε επισκέπτες προκειμένου να δουν από κοντά τα εκθέματα (φωτό), στα οποία ξεναγήθηκαν και οι προσκεκλημένοι.
Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότεροι από 1500 μαθητές σχολείων επισκέφθηκαν εχθές και σήμερα τις εγκαταστάσεις, από Αιτωλοακαρνανία, Λευκάδα και Πρέβεζα.
Σήμερα πραγματοποίησαν επίσκεψη οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας (φωτό) ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από ιπτάμενους αξιωματικούς, τόσο για το ελικόπτερο διάσωσης και την προσφορά του όσο και τα πολεμικά αεροπλάνα, ενώ είδαν από κοντά μεταξύ άλλων και το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Πήγασος
Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά δήλωσε:  η  διεθνής πραγματικότητα γίνεται όλο και πιο περίπλοκη γύρω μας. Μακάρι η ομοψυχία στις Ένοπλες Δυνάμεις να μας παραδειγματίσει όλους, διότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιβεβλημένη η εθνική ενότητα.
Χρόνια πολλά και όπως λέει το έμβλημα της Αεροπορίας, της εγγυήτριας της άμυνας της χώρας μας, «Πάντοτε να Κυριαρχείτε Ψηλά»

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:







































google page rank