Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Πάνδημη η Υποδοχή της Ζώνης Της Παναγίας στο Αντίρριο


Ολιγόωρη στάση στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Αντίρριο είχε η Τιμία Ζώνη της Παναγίας μετά την αναχώρησή της από την Πάτρα την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.
Παρ΄ όλη την κακοκαιρία και την καταρρακτώδη βροχή, πλήθη ανθρώπων (σύμφωνα με μια καταμέτρηση περίπου 3,000) ήρθαν να υποδεχθούν και να προσκυνήσουν την Τιμία Ζώνη. Δείγμα ότι η πίστη είναι βαθειά ριζωμένη στις καρδιές των ανθρώπων και δεν μπορεί να την ξεριζώσει κανείς και τίποτα.
Στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου την υποδέχθηκε ο Εφημέριος Αρχμ. Πολύκαρπος Θεοφάνης μαζί με την Αστυνομικής Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας.
Στο Ναό την υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, μαζί με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Πατρών Χρυσόστομο, Φωκίδος Θεόκτιστο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνιτσης Χρύσανθο και Ιερείς από την Μητρόπολη Ναυπάκτου, αλλά και άλλες Μητροπόλεις.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Κοτσανά και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο βουλευτής της Δημ. Συμπαράταξης στον νομό Αιτ/νίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο ανεξάρτητος Αχαιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Χρήστος Παΐσιος.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η αντιπροσωπεία των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου, του Λιμενικού της Αστυνομίας πολιτιστικών συλλόγων και πολλών άλλων φορέων.
google page rank