Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Αδέσποτα έστειλαν στο νοσοκομείο ηλικιωμένο

Προβληματισμένοι και φοβισμένοι δηλώνουν κάτοικοι στο Κανάλι της Πρέβεζας με τα αδέσποτα σκυλιά. Το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και άλλα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, κυκλοφορούν σε αγέλες τόσο στην παραλιακή όσο και στο χωριό.
Πρόκειται για τουλάχιστον 3-4 αγέλες και πολλά από αυτά έχουν ήδη εκδηλώσει επιθετική τάση.
Τα κρούσματα φαίνεται πως δεν είναι λίγα με το τελευταίο να σημειώνεται εχθές, όταν μια αγέλη από τους αδέσποτους σκύλους επιτέθηκε σε ηλικιωμένο.
Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αφού δέχθηκε δάγκωμα στο πόδι μετά από επίθεση και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και αντιλυσσικό εμβολιασμό.

Κάτοικος του χωριού κάνει λόγο για μια κατάσταση που όσο πάει και χειροτερεύει, ενώ καθημερινά υπάρχει ο φόβος για το επόμενο θύμα. Τι στιγμή μάλιστα που στο χωριό κυκλοφορούν και μικρά παιδιά.
Πάντως τα περιστατικά με τις επιθέσεις των αδέσποτων σκύλων στο Κανάλι φαίνεται πως δεν έχουν κινητοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου όσα έχουν εκδηλώσει επιθετικότητα να απομακρυνθούν.
Την ίδια ώρα θολό είναι το τοπίο αναφορικά με το εάν ο Δήμος και οι φιλοζωικές εταιρίες έχουν δείξει ενδιαφέρον και έχουν ακολουθηθεί τα προβλεπόμενα για τα αδέσποτα στην περιοχή.

www.pamepreveza.gr
google page rank