Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Αγρίνιο: Εξιχνίασαν έξι διαρρήξεις από διαφορετικούς δράστες – Χτύπησαν οικίες και αυτοκίνητα

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν, αφού τα αδικήματα δεν ήταν αυτόφωρα
Με ένα σμπάρο χτύπησαν… τέσσερα τρυγόνια οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, που εξιχνίασαν τρεις διαρρήξεις που είχαν γίνει σε σπίτια και τρεις σε οχήματα οι οποίες είχαν γίνει από διαφορετικούς δράστες τον περασμένο Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο σε περιοχές του Αγρινίου!
Για την πρώτη από αυτές, στις 5 Αυγούστου, ταυτοποιήθηκαν από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Ερευνών ένας 23χρονος και ένας 18χρονος οι οποίοι είχαν εισβάλει στο διαμέρισμα ενός 46χρονου στο Αγρίνιο βρίσκοντας ξεκλείδωτη την πόρτα και είχαν αρπάξει κοσμήματα και 330 ευρώ. 

Η δεύτερη διάρρηξη «χρεώθηκε» σε έναν 21χρονο που είχε μπει στις 30 Αυγούστου από το ανασφάλιστο παράθυρο στο σπίτι μιας 69χρονης στη Νέα Αβόρανη Αγρινίου και είχε κλέψει κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.
Οι υπόλοιπες τρεις διαρρήξεις είχαν γίνει σε σταθμεύμενα αυτοκίνητα στο Αγρίνιο στις 24 Σεπτεμβρίου και ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 22χρονος που είχε κλέψει συνολικά 365 ευρώ, ένα κινητό και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν, αφού τα αδικήματα δεν ήταν αυτόφωρα, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπή και υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
protothema.gr
google page rank