Ετικέτες

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Τυριά Αμφιλοχίας – Σάρωσαν τα χρυσά βραβεία γεύσης Σταύρος Καρούσος και Τζίφρης

Με τη συμμετοχή 3 προϊόντων το Τυροκομείο Σταύρος Καρούσος κέρδισε 2 χρυσά σε Γραβιέρα Αμφιλοχίας και Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ Αμφιλοχίας και Αργυρό στο Πεκορίνο. Τα προϊόντα Σταύρος Καρούσος μπορείτε να βρείτε στα MY MARKET – MARKET IN – METRO – BAZZAR MARKET – ΓΕΓΟΣ MARKET και σε επιλεγμένα DELICATESSEN.
Τα γαλακτοκομικά ΤΖΙΦΡΗΣ με 3 συμμετοχές κέρδισαν 2 χρυσά στο Πρόβειο Γιαούρτι Πλήρες, στην Κρέμα Βανίλια και χάλκινο στην Κρέμα Σοκολάτα.

Τα Προϊόντα ΤΖΙΦΡΗΣ συνεχώς εξαπλώνονται, θα τα συναντήσετε σε δεκάδες καταστήματα στην Αττική αλλά και σε όλη την επικράτεια.
Ο μοναδικός αυτός διεθνών προδιαγραφών διαγωνισμός οργανώνεται για τέταρτη φορά. Οι γευστικές δοκιμές των δειγμάτων, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, έγιναν από την ειδική κριτική επιτροπή αποτελούμενη από έμπειρους και καταξιωμένους σεφ και γευσιγνώστες. Κατά τις γευστικές δοκιμές το κάθε προϊόν έφερε ειδικό κωδικό, χωρίς τη συσκευασία του, ώστε να διασφαλιστεί η ανεπηρέαστη απόφαση της κριτικής επιτροπής.
Ο 4ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών & Γαλακτοκομικών προϊόντων 2016, με τη δημοσιότητα και τις διακρίσεις που συνεπάγονται, αφορά όλα τα τυροκομεία και τις βιομηχανίες της χώρας, τα οποία δημιουργούν προϊόντα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον ποιότητας και γεύσης.
Επίσης από την περιοχή κέρδισαν:
ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ: 3 Χρυσά βραβεία (Γραβιέρα Βιολογική – Φέτα ΠΟΠ Βιολογική – Γαλοτύρι ΠΟΠ) 3 Αργυρά (Γραβιέρα Ηπείρου – Κεφαλοτύρι – Γίδινο Τυρί) 3 Χάλκινα (Γραβιέρα 4 πιπέρια – Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ Ηπείρου – Φέτα βαρελίσια ΠΟΠ Ηπείρου).
Τυροκ-Αμ Μπουτσώλης ΑΒΕΕ: 2 Αργυρά ( Κεφαλογραβιέρα – Κεφαλοτύρι) 2 Χάλκινα (Ανθότυρο – Γραβιέρα Αμφιλοχίας)
Δείτε τα βραβεία του διαγωνισμού