Ετικέτες

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 1-0 Η Κατούνα το Αρχονοχώρι στο πρώτο Μπαράζ παραμονής. Άσχημος τραυματισμός ποδοσφαιριστή της Κατούνας

Δραματικές εξελίξεις στον αγώνα μπαράζ μεταξύ Μεδεών Κατούνας – Α.Ο. Αρχοντοχωρίου που διεξήχθη στο Μοναστηράκι.
Ο ποδοσφαιριστής Π.Β. της Κατούνας χτύπησε πολύ άσχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα σε σύγκρουση που είχε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα στα μισά του 1ου ημιχρόνου
(Η ειρωνεία της τύχης είναι πως και ο αντίπαλος τερματοφύλακας Δ.Μ. είναι και αυτός από την Κατούνα και αγωνίζεται με τα χρώματα του Αρχοντοχωρίου).
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λευκάδας σε σοβαρή κατάσταση. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά στον συγχωριανό μας. Ενώ η ομάδα της Κατούνας κέρδισε με 1-0 με γκολ του Μπύρου στο 2ο ημίχρονο και είχε 3 δοκάρια κατά την διάρκεια του Αγωνα .
Είχαμε καθυστέρηση στη λήξη του αγώνα λογω του συμβάντος.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του συγχωριανού μας που τον συνόδευσαν παρά πολλοί συγχωριανοί μας στο Νοσοκομείο Λευκάδας ενώ  μερικοί έφυγαν από το γήπεδο μετά τον τραυματισμό διότι με αυτό που έγινε δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η υγεία του Π.Β. (διότι εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι που ήρθε από την σύγκρουση του γύρισε και η γλώσσα και ευτυχώς τον επανέφεραν).