Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Δύο συλλήψεις 19χρονων για ναρκωτικά

Στη σύλληψη δύο 19χρονων προχώρησε χθες το βράδυ η αστυνομία στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, αλλά και μέσα στο κέντρο του Αγρινίου.
Αναλυτικότερα, έπειτα από έλεγχο της ΟΠΚΕ σε 19χρονο στο 69ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, βρέθηκαν στην κατοχή του 0,1 γρ. κοκαΐνη μεικτού βάρους και ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης. Αξίζει να σημειωθεί πως αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.
Από εκεί και πέρα στο Αγρίνιο συνελήφθη ένας ακόμη 19χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν έπειτα από έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, 1,3 γρ. αποξηραμένης κάνναβης.
Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας: Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε μέσα σε τσαντάκι μέσης που έφερε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης.
Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
google page rank