Ετικέτες

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Ποιοι είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 5/3/2017

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης θα ανακοινώσει αυτές τις μέρες τους νέους Αντιδημάρχους.

Αναλαμβάνει νέος Αντιδήμαρχος ο Σωτήρης Προδρομίτης για την Eνότητα Μεδεώνος μετα από την σύσκεψη που έγινε σήμερα στην Κατούνα, για την
ενότητα Παλαίρου ο Κώστας Φραδέλος, για την Ενότητα Ανακτορίου η Παναγιώτα Πανταζή και Αναπληρωτής Δήμαρχος & Αντιδήμαρχος με ευθύνη όλων των υπηρεσιών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ο Θεόδωρος Στούπας.  Οι αρμοδιότητες πλέον των αντιδημάρχων αλλάζουν και θα σας τις ανακοινώσουμε το συντομότερο.

Ενώ την Κυριακή θα γίνουν ψηφοφορίες για πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Γενικό Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και για εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόνιτσα 28/02/2017
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρίθ.πρωτ. 1883
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΠΡΟΣ:
1. Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
2. Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ειδικής συνεδρίασης για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Βόνιτσα στις 05.03.2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 π.μ., ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/ 2010:
1. Εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου
(Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας)
2. Εκλογή μελών της Οικονομικής Επιτροπής.
3. Εκλογή μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Ο προεδρεύων Σύμβουλος
ΣΩΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ