Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Πλήθος κόσμου με ένα λουλούδι στο χέρι συνόδευσε την συγχωριανή μας Πολυξένη Προδρομίτη στην τελευταία της κατοικία.

Γέμισε το κοιμητήριο του Περιστερίου στον Άγιο Βασίλειο την Τετάρτη το απόγευμα με κόσμο που ήρθαν να αποχαιρετήσουν και να συνοδεύσουν την Πολυξένη στην τελευταία της κατοικία..
Πανέμορφη και ήρεμη, απλά στολισμένη  η αγαπημένη μας συμμαθήτρια στο τελευταίο της ταξίδι. Η εξόδιος ακολουθία εψάλει στον Ιερό Ναό του κοιμητηρίου από τον συγχωριανό μας Αρχιμανδρίτη Πάτερ Νεκτάριο Τριάντη με πλήθος συγγενών και φίλων να παρίσταται και ανάμεσά τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και του ΚΚΕ Νίκος Μωραίτης, ο Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης ο αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος, η Δημοτική σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Καρέλου Αθηνά , ο δημοτικός σύμβουλος Καραμάνης Θωμάς, ο πρόεδρος της Κομποτής Δημήτριος Μπαρκάς και ο Πρόεδρος της Βόνιτσας Χρήστος Χασακής..
Πάρα πολλοί συγχωριανοί και συγχωριανές μας αλλά και από τα γειτονικά χωριά, που γνώριζαν και αγαπούσαν την Πολυξένη και την οικογένειά της, ανέβηκαν στην Αθήνα  για το τελευταίο αντίο, με ένα λουλούδι στο χέρι.. Τραγικές φιγούρες ο γιός, ο σύζυγος τα αδέλφια και τα ανίψια της Πολυξένης.
Ένα γιατί υπήρχε στην ατμόσφαιρα, στα χείλη και τις καρδιές όλων, γιατί έφυγε τόσο νωρίς, τόσο άδικα, γιατί  θα πρέπει να ανταμώνουμε σε τέτοια κακά.

Εμείς να ευχηθούμε  ο θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια της και καλό Παράδεισο στην καλή μας συμμαθήτρια, στην ανεκτίμητη φίλη των παιδικών μας  χρόνων, Πολυξένη Προδρομίτη.
google page rank