Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΟΥΝΑ: Μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα- Ομιλία με θέμα: ¨Καρδιαγγειακή πρόληψη. Τι πρέπει να γνωρίζω"

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι Κατουνιώτες και οι Κατουνιώτισσες σήμερα Κυριακή 5/3/2017 το απόγευμα την Ημερίδα που διοργανώθηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας και το katouna News στην αίθουσα του Δημαρχείου Κατούνας, με ομιλητή τον φίλο, γνωστό και ειδικό Καρδιολόγο Απόστολο Δήμου. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία χαιρετισμό του Αρχιμανδρίτη πάτερ Νεκτάριου Τριάντη και στην συνέχεια η ομιλία του καρδιολόγου κ. Δήμου παρουσίασε ξεχωριστό και αμείωτο ενδιαφέρον για το κοινό μέχρι το τέλος της.
Το ξεχωριστό ενδιαφέρον που παρουσίασε η Ημερίδα αυτή, φάνηκε από τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων προς τον καρδιολόγο. 

Η εκδήλωση ήταν κάτι το διαφορετικό, κάτι το ξεχωριστό και έδωσε πιστεύουμε πολλά σε όσους την παρακολούθησαν. 
Από τις αρχές του τόπου παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Θεόδωρος Στούπας και η Δημοτική Σύμβουλος Καρέλου Αθηνά, ο διοικητής του Α.Τ. Κατούνας κ. Κόκιος, ο πρώην Δήμαρχος Μεδεώνος Γιάννης Σεραφής, ο πρώην Δήμαρχος Κατούνας Απόστολος Κατσίκας,  ο πρόεδρος της Μεδεών Κατούνας Στραβοκέφαλος Χρήστος, ο πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Δημήτρης Καραμπέκιος, εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και του συλλόγου Γυναικών Κατούνας.   
Απο την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τον καρδιολόγο Απόστολο Δήμο που αποδέχτηκε την πρότασή μας για την εθελοντική του προσφορά. 
 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:






















ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank