Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Δεν έχουμε καμιά σχέση με το δημοσίευμα κάποιας εφημερίδας, λέει η οικογένεια του Βασίλη Προξενιά. Νεότερα για την υγεία του

Δεν έχουμε καμιά σχέση με το δημοσίευμα  κάποιας εφημερίδας του Αγρινίου με τίτλο «Η «Οδύσσεια» του Βασίλη μέσα στο γήπεδο - Το σαφάρι… για την αξονική και οι αγωνιώδεις προσπάθειες για τον 35χρονο ποδοσφαιριστή»  λέει η οικογένεια του Βασίλη Προξενιά και μεις σαν katouna news το κατεβάσαμε.

Η οικογένεια του Βασίλη Προξενιά και ιδιαίτερα η σύζυγος του που μιλήσαμε μας εξήγησε πως δεν είναι αλήθεια τα όσα γράφτηκαν για το Νοσοκομείο Λευκάδας και όλοι τους (οι γιατροί και Νοσοκομείο) του φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, οι εξετάσεις στην Λευκάδα έγιναν όλες κανονικά, αλλά επειδή ο Βασίλης έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων για συγκεκριμένη ειδικότητα ιατρού αν χρειαζόταν χειρουργείο γι’ αυτό έγινε η μεταφορά του.


Τώρα όσον αφορά την υγεία του συγχωριανού μας και φίλου Βασίλη τα πράγματα παραμένουν σταθερά και προς το καλύτερο δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, έχει ο θεός, μας απάντησε η σύζυγος του και ευχαριστεί όλους για την Συμπαράσταση και το ενδιαφέρον. 
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank