Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ

Σε μεγάλο γλέντι εξελίχθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Αθήνας την Κυριακή 5 Μαρτίου στο πάμε τσίπουρο πάμε καφενείο επί της οδού Φωκίωνος Νέγρη 50 στην Κυψέλη.
Για μια ακόμα φορά διαπιστώσαμε πως οι Μοναστηρακιώτες ξέρουν να τιμούν την δημοτική παράδοση με τον καλύτερο τρόπο αλλά και να χορευουν με την  ξεχωριστή ξηρομερίτικη λεβεντιά. 
Η πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του στις δραστηριότητες του Συλλόγου και του χορευτικού ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία και ευτυχία 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την βράβευση του συγχωριανού τους παραολυμπιονίκη Δημήτρη Μπακοχρήστου που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας, ο οποίος στην συνέχεια ευχαρίστησε τον σύλλογο Μοναστηρακιωτών Αθήνας και τους συγχωριανούς του.
Τα παιδιά του Δ.Σ. του Συλλόγου με μπροστάρη την πρόεδρο Γωγώ Μακρυγιάννη και τα μέλη Λευτέρη Καούρα, Ελένη Τσούκα, Αθανασία Φουσέκη, Κώστα Πετρόπουλο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την εκδήλωση έτσι ώστε να ευχαριστήσουν τον κόσμο. 
Προχώρησαν στην κοπή της πίτας που τυχερό της βραδιάς με το φλουρί και ένα μεγάλο δώρο ανέδειξε τον Βαγγέλη Κουτιβή εκπρόσωπο του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας.
Η συγκεκριμένη επιλογή με τον καλλιτέχνη, μουσικό και τραγουδοποιό Αποστόλη Βαγγελάκη απο την Πρεβεζα  ήταν ότι καλύτερο, όπου μάγεψε με το κλαρίνο και την φωνή του. 
Ακούσαμε καθαρό γνήσιο παραδοσιακό Δημοτικό τραγούδι όπου οι Μοναστηρακιωτες και Μοναστηρακιώτισες χόρευαν για αρκετές ώρες. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι: Κασόλας Αθανάσιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας,  και ο Δημήτριος Κοθρούλας αντιπρόεδρος της ΟΠΣΥΞ.


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ


























































































































































google page rank