Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, η οποία ήταν  αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας, το Σάββατο 11 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Αμφιλοχίας, από το Κέντρο Λόγου & Επιστήμης Αμφιλοχίας “Δίοδος”.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η κα. Πέπη Ρηγοπούλου Συγγραφέας, Καθηγήτρια στο ΕΜΜΕ του ΕΚΠΑ, η οποία μίλησε για τον «ΤΟΚΕΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ», ο κ.Λεωνίδας, δρ.φωτογράφος, αρχιτέκτoνας, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ», ο κ.Άρης Κοσμόπουλος, Γεν.Ιατρός, ο οποίος ανaφέρθηκε στην «ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΊΑΣ» και ο κ. Νίκος Χούτας
Πολιτικός Επιστήμονας-Ιστορικός, ο ποίος έκανε εκτενή αναφορά στην Δώρα Στράτου.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν  γυναίκες που έχουν σχέση με την περιοχή και διακρίθηκαν στην έκθεση γραμματοσήμων με φορεσιές από το θέατρο Ελληνικών Χορών «ΔΩΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ» , όπως η Αγρινιώτισσα κα. Μαίρη Χρυσικοπούλου  ενώ παρουσιάστηκε και  έκθεση γραμματοσήμων με φορεσιές από το Θέατρο Ελληνικών Χορών “Δώρα Στράτου”, η οποία ενθουσίασε το κοινό. Η βραδιά   έκλεισε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν οι καθηγητές : Παναγιώτης Μήτσος, Παντελής Αναστασόπουλος και Κατερίνα Αναστασοπούλου.







 agriniosite

google page rank