Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για το σημερινό derby με το Ολυμπιακό

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για το σημερινό αγώνα
Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της σημερινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία, καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να συμβάλουν στην ομαλότητα.
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16:30. Οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 που βρίσκονται επί της οδού Τσόχα, θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας από τις 17:15 έως τις 18:15.
Παράλληλα πληροφορούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

- Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο παρακαλούνται θερμά να μην προσέλθουν καν στο γήπεδο ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός, αφού δεν υπάρχει πιθανότητα εισόδου τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
- Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε ζώνες περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποκλειστεί η πρόσβαση όσων θα στερούνται εισιτηρίων αλλά και η μεταφορά εντός του γηπέδου απαγορευμένων αντικειμένων.
- Στους κατόχους εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί διπλός αυστηρός σωματικός έλεγχος τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες από τη συνεργαζόμενη με την Π.Α.Ε. ιδιωτική εταιρία security και σε συνεργασία με την Αστυνομία. 
- Το γήπεδο εποπτεύεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Επίσης η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός έχει τοποθετήσει έξτρα κάμερες περιμετρικά του γηπέδου σε όλους τους φραγμούς της Ελληνικής Αστυνομία για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των φιλάθλων της ομάδας.
http://www.pao.gr
google page rank