Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ο στρατός ξανάρχεται στην κρατική TV με “αρετή και τόλμη”

Την Κυριακή μεθαύριο στις 5 Μάρτη επανέρχεται στην ΥΕΝΝΕΔ… συγγνώμη στην δημόσια τηλεόρασή μας μια στρατιωτική εκπομπή όπως την ξέραμε για πολλά χρόνια μέχρι το 2013 που ο Σαμαράς έριξε μαύρο στην αγαπημένη τηλεόραση του ελληνικού λαού. Όπως είπε ο Πάνος Καμμένος, αρμόδιος υπουργός, «η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» είναι η παλαιότερη εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης. 
 Οι Ένοπλες Δυνάμεις είχαν πάντα εκπομπή στην τηλεόραση, μέχρι τον Ιούνιο του 2013, που έπεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ και διακόπηκε βίαια η μετάδοσή της. Είναι μία οικεία, γνώριμη και αναγνωρίσιμη εκπομπή με παρουσία περίπου 50 χρόνων στην Ελληνική Τηλεόραση. Σκηνοθέτης της εκπομπής με τη νέα της μορφή θα είναι ο Τάσος Μπιρσίμ, ο οποίος ανταποκρίθηκε ευγενικά στην πρόσκλησή μας και μάλιστα αφιλοκερδώς. Θα καλύπτονται μόνο τα έξοδα της εκπομπής και η συνεργασία τριών δημοσιογράφων που θα είναι οι κεντρικοί συντελεστές σε συνεργασία με όλους εσάς. Θα ζητήσω από όλους τους συντάκτες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με ένα rotation, που εσείς θα καθορίσετε, κάθε φορά ένας από εσάς να παίρνει μέρος στην εκπομπή(σ.σ. θα τρελαθούμε !)

Παρουσιάστριες της εκπομπής θα είναι η Αλεξία Τασούλη και η Βίκυ Παπαλουκά και αρχισυντάκτης ο Τάσος Ζορμπάς. Επίσης, θα συνδράμει ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ Δημήτρης Μητσιώνης, ο οποίος αποτελεί ένα από τα παλαιότερα στελέχη της εκπομπής.
 

Έχω έρθει σε επαφή με τους τηλεοπτικούς σταθμούς και θέλω δημόσια να ζητήσω από τα κεντρικά κανάλια, αλλά και τους περιφερειακούς σταθμούς τη δυνατότητα αναμετάδοσης της εκπομπής(σ.σ !!!) Η εκπομπή, όπως έχουμε συμφωνήσει, θα μεταδίδεται την Κυριακή στις 11:30 το πρωί από την ΕΡΤ1. Ταυτόχρονα, θα δίνεται σε όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι ελεύθερη, δηλαδή, η αναμετάδοσή της σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση του ελληνικού λαού για τις δράσεις των Ενόπλων μας Δυνάμεων…»

Θέλουμε κι εμείς να εκφράσουμε την έκπληξή μας που θα επανέλθει η περηφάνια του ελληνικού στρατού στα κρατικά κανάλια, ειλικρινά κανείς δεν το περίμενε, τουλάχιστον κανείς από τους ψηφοφόρους του ενός εκ των κυβερνώντων κομμάτων. Μπράβο, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται ειδικά για όσους από μας υπηρετήσαμε σε δύσκολα μετερίζια παρά τη θέλησή μας. Κι από την δημοσιογραφική σκοπιά να το δούμε δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι πολλών στο ertopen.gr με τους τόσους αγώνες. 
Μια δουλειά είναι πάντα μια δουλειά έστω κι αν είσαι ακροαριστερός και κάνεις εκπομπές για τους αντιρρησίες συνείδησης ή για τον αντιμιλιταρισμό και μετά καλείσαι να καλύπτεις αποβάσεις και «κεκλιμένες». Κάπως πρέπει να ζήσουν όλοι. Άντε και με το καλό να δούμε και το σήμα με τα σπαθιά και τις δάφνες στην κρατική μας συχνότητα. Όπως πάει, και «Φοίνικα» να δούμε στο τέλος κανείς δεν θα εκπλαγεί…

Γ.Σ.

πηγη:  agrinionews.gr
google page rank