Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ε.Σ. Αγρινίου προς Δήμο Ξηρομέρου: «Μην πάρετε απόφαση για παζάρι στον Κουβαρά»

Με έγγραφο του προς τον πρόεδρο και το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, ζητά να μην ληφθεί απόφαση για την διεξαγωγή εμποροπανήγυρης στην Τ.Κ. Φυτειών στην περιοχή Κουβαρά, τονίζοντας πως εφόσον ληφθεί θα πρόκειται για μια παράνομη και καταχρηστική απόφαση, επιφυλασσόμενο για τα νόμιμα δικαιώματα των μελών του.
Αναλυτικά η επιστολή:

«Με αφορμή την απόφασή σας να θέσετε προς συζήτηση στην συνεδρίαση του Δημοτικού σας  Συμβουλίου στις 4-11-2016 το θέμα 2 της ημερήσιας διάταξης (ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΦΥΤΕΙΩΝ), σας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η υπ. αριθμ. 154060/6944/2-12-2015 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδος και Ιονίου σύμφωνα με την οποία η απόφαση για την πραγματοποίηση της εν λόγω εμποροπανήγυρης λήφθηκε κατά παράβαση καθότι δεν πρόκειται για εμποροπανήγυρη επ’ ευκαιρία κάποιας θρησκευτικής ή επετειακής εορτής ούτε πρόκειται για παραδοσιακή εμποροπανήγυρη που τελείται μια φορά το χρόνο.   
Κατόπιν τούτου και επειδή και από την πλευρά μας θεωρούμε την συγκεκριμένη εμποροπανήγυρη παράνομη και καταχρηστική σας καλούμε να μην προβείτε και φέτος σε σχετική απόφαση.
Σε κάθε περίπτωση ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου και τα μέλη του επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιώματός τους σε σχέση και με την απόφασή σας  αλλά και με τις συνθήκες διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης.»
agriniopress
google page rank