Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος Βόνιτσας κι ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Παλαίρου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Λευκάδας.

Δυο ξεχωριστές παρουσίες φιλοξενήθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας που ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στις 06:00 μ.μ. (18/11/2016)
Πρόκειται για τον δήμαρχο του Δήμου Ανακτορίου - Βόνιτσας κ. Γιώργο Αποστολάκη και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου κ. Σταχτιάρη, οι οποίοι παρευρέθηκαν εδώ (Λευκάδα) στα πλαίσια της αναθέρμανσης της
συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων στο ζήτημα των απορριμμάτων, μετά την αλλαγή πλεύσης της δικής μας (Λευκάδας) δημοτικής Αρχής σ΄ αυτό το ζήτημα.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, όλοι οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα τήρησαν ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των πεσόντων στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, της οποίας η επέτειος ήταν χθες.


Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Παλαίρου κ. Σαχτιάρης


Ο Δήμαρχος Βόνιτσας κ. Γ. Αποστολάκης                   
  














Στην συνέχεια και αφού προτάθηκε το πρώτο θέμα της ημερησίας διάταξης όλοι τάχτηκαν υπέρ της συνεργασίας των δυο δήμων, ενώ τοποθετήθηκαν και οι δυο φιλοξενούμενοι, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τις δυσκολίες που είχαν εκ μέρους των δημοτών τους
Ο κ. Αποστολάκης πάντως, πλειοδότησε για την ευρύτερη και μονιμότερη συνεργασία μεταξύ των δυο δήμων, καταθέτοντας μάλιστα την διαφωνία του για την υφιστάμενη διοικητική διαίρεση την οποία χαρακτήρισε μη λειτουργική: «Εμείς (η Βόνιτσα), θα έπρεπε να συνεργαζόμαστε με τη Λευκάδα, την Πρέβεζα και την Ευρυτανία, όπως γίνεται (απ΄ τους κατοίκους) για  εκατοντάδες χρόνια, δεν έχουμε σχέση με τους υπόλοιπους. 
Όπως και η Λευκάδα για παράδειγμα, δεν έχει σχέση με την Κέρκυρα, την Ζάκυνθο κ.λ.π.»
http://www.fortsalefkada.gr/


Το παραπάνω άρθρο είναι από http://www.fortsalefkada.gr/ και δεν θα μπούμε στο περιεχόμενο του αλλά θα σταθούμε σε μερικές λέξεις η φράσεις του αρθρογράφου, όπως: "Ο Δήμαρχος Βόνιτσας", "δήμαρχος του Δήμου Ανακτορίου - Βόνιτσας κ. Γιώργο Αποστολάκη ", «Εμείς (η Βόνιτσα).
Τελικά μόνο το katouna News αναφέρει το αεροδρόμιο ως Ακτίου Αιτωλοακαρνανίας η δήμου Ακτίου - Βόνιτσας. 
Απ'ότι βλέπουμε και τα Λευκαδίτικα site και blog δεν αναφέρουν και το Δήμο μας ως Ακτίου - Βόνιτσας, αλλά σκέτο Βόνιτσας, η Ανακτορίου. Το ίδιο και τα, της Πρέβεζας όπως και της Ηπείρου. 
Μήπως τζάμπα "σκοτωνόμαστε" για την ονομασία και χάνουμε την ουσία. 
Κάτι πρέπει να γίνει οριστικά η να παρατήσουμε το θέμα. 
Αν πιστεύουν μερικοί και από το δημοτικό συμβούλιο ακόμα, είτε αντιδήμαρχοι, είτε δημοτικοί σύμβουλοι, πως ο Δήμος ανήκει μόνο στην Βόνιτσα καλά θα κάνουν να βγουν να το πουν ανοιχτά και όχι στα κρυφά, πιστέψτε μας πλέον δεν θα ενοχλήσει κανέναν γιατί μόνο οι πράξεις μετράνε.   
H συντακτική ομάδα του Katouna News  

google page rank