Ετικέτες

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Αγρίνιο: Απίστευτη κακοποίηση μικρού πουλαριούΜια νέα απάνθρωπη κακοποίηση ζώου φέρνει στην επιφάνεια η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου,με φωτογραφίες που κοινοποιεί στην σελίδα της στο facebook.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Οργάνωσης κα.Αναγνωστοπούλου που επικοινώνησε με το agriniolike, δέχθηκε τηλεφώνημα σήμερα το απόγευμα από μια γυναίκα ιδιοκτήτρια οικοπέδου στην περιοχή του Στράτου Αγρινίου ,όπου λίγο νωρίτερα είχε εντοπίσει ένα μικρό πουλάρι σε κακά χάλια.
Άμεσα στο σημείο μετέβη η κα. Αναγνωστοπούλου και ο αντιπρόεδρος της Οργάνωσης οι οποίοι αντίκρισαν ένα αρσενικό πουλάρι λίγων ημερών δεμένο μέσα σε μικρό αυλάκι.
Πλησιάζοντας το τρομαγμένο αλλά φιλικό ζώο διαπίστωσαν ότι κάποιοι του έδεσαν και τα τέσσερα πόδια και το πέταξαν μέσα στο οικόπεδο,για να το ξεφορτωθούν.Από τις προσπάθειες του άτυχου ζώου να ελευθερωθεί δημιουργήθηκαν πληγές στα μπροστινά πόδια, eνώ κατάφερε να ελευθερώσει τα πίσω,χωρίς όμως να μπορεί να σηκωθεί.Αφού του έλυσαν τα πόδια το μετέφεραν σε ασφαλές περιβάλλον γλυτώνοντας το από σίγουρο θάνατο ,όπως ανέφερε η κα.Αναγνωστοπούλου.Το πουλάρι σηκώθηκε και φαίνεται καλά ,ενώ αύριο θα γίνουν εξετάσεις για τον εντοπισμό τυχόν μη επιφανειακών τραυμάτων
agriniolike