Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας. ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΤΑΜΙΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ

Σε ατμόσφαιρα γενικής ανησυχίας για το μέλλον των πρατηρίων υγρών καυσίμων, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας, στις 13.11.2016, στην Αθήνα.
Γενική ήταν η διαπίστωση ότι τα μέτρα που λαμβάνονται κυριολεκτικά υπονομεύουν τη βιωσιμότητα των οικογενειακών πρατηρίων και ανοίγουν το δρόμο σε εταιρείες αλυσίδων πρατηρίων και σε αγνώστου ταυτότητας κεφάλαια.
Στο τέλος των εργασιών, εκλέχθηκαν νέο ΔΣ και Ελεγκτική Επιτροπή, ενώ αποφασίστηκε η επιλογή ως Συνομοσπονδία με την οποία θα εκφράζεται σε τριτοβάθμιο επίπεδο η ΓΣΕΒΕΕ.
Χαρακτηριστικά της κατάστασης των πρατηρίων, είναι το απόσπασμα από Τον απολογισμό δράσης του ΔΣ, τον οποίο διάβασε ο ΓΓ της ΟΒΕ κ. Άγγελος Τούντας, καθώς και οι ομιλίες των άλλων στελεχών της Ομοσπονδίας.
Μετά την εκλογή νέου ΔΣ, τέσσερα εκ των οποίων εκλέγονται για πρώτη φορά, αυτό συνήλθε αμέσως και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Προέδρος: Μιχάλης Κιούσης
Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Μεταξάς
Γεν.Γραμματέας: Άγγελος Τούντας
Αν. Γεν.Γραμματέας: Σταύρος Ανανιάδης
Ταμίας: Κώστας Τσακάλης
Μέλη:
Μαρία Ζάγκα,
Αθανάσιος Παπαδόπουλος,
 Βασίλης Σιδέρης,
 Μαρίνα Σπυράτου
google page rank