Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Έντονο άρωμα Αιτωλοακαρνανίας στο νέο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Εθνικού Συμβουλίου.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προκύπτει πως η Αιτωλοακαρνανία θα δώσει δυναμικό «παρών» και έντονο άρωμα στη νέα σύνθεση του οργάνου.
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Αιτωλοακαρνανία και νυν Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, Ευθύμιος Δρόσος, ο οποίος αποτελεί και την επίσημη πρόταση του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου, για τη θέση του Γραμματέα του Κινήματος, εξελέγη δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του Λεκανοπεδίου.
Ο Συντονιστής του Νομού, Κωνσταντίνος Ντούπης, αλλά και ο Υπεύθυνος Τύπου της Συντονιστικής, Μιχαλάτος Παναγιώτης εκλέχθηκαν με χαρακτηριστική άνεση.

Ο Κωνσταντίνος Ντούπης μάλιστα, βρίσκεται μεταξύ των πρώτων είκοσι πανελλαδικά.
Εκτός των προαναφερομένων όμως και άλλοι Αιτωλοακαρνάνες, που υπηρετούν το Κίνημα από τις Συντονιστικές Επιτροπές άλλων περιφερειών, κατόρθωσαν να εκλεγούν.
Πιο συγκεκριμένα, οι Τριανταφύλλου Σπυρίδων, Καρβούνης Αλέξανδρος, Ζέρης Παντελής, Σταθόπουλος Χρήστος και Ζησιμόπουλος Δημήτριος, αποτελούν μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και αναμένεται να ενδυναμώσουν τη φωνή του τόπου μας.
agrinionews
google page rank