Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΣ Θύελλα - Θρίαμβο Λούρουγια 2-1

Ένα δυνατό παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα και πολλές φάσεις παίχτηκε σήμερα στο γήπεδο μας. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ζιώγα, βρήκε την ομάδα μας νικήτρια με τελικό σκορ 2 - 1.
Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι ο Θρίαμβος Λούρου σκόραρε πρώτος στο 13' όταν μετά από λάθος της άμυνάς μας, ο Ζάκκας βρέθηκε μόνος του και πλάσαρε για το 0-1.
 Η ομάδα μας αντέδρασε γρήγορα και τρία λεπτά αργότερα, στο 16' μετά από ωραία μπαλιά του Μακρή, ο Τσιούνης με αριστοτεχνικό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Θρίαμβου για το 1 - 1. Στο 30' μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή μας, ο Μακρής απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι για να μην καταλήξει στα δίχτυα και ο διαιτητής τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα, καταλογίζοντας το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γεωργίου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ και έτσι το σκορ έμεινε στο 1-1. Στο 40' του αγώνα, σε σπρώξιμο στα όρια της περιοχής του Λούρου, καταλογίστηκε φάουλ υπέρ μας. Ο Καβαλλάρης που ήταν ο εκτελεστής, με απίθανη εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λούρου για το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι κόντρες στο κέντρο του γηπέδου. Ο Λούρος πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Στασινού.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους ήταν στην αποστολή της ομάδας. Επόμενος αγώνας στην έδρα της Φιλιππιάδας το επόμενο Σάββατο. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Θρίαμβου Λούρου.
google page rank