Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Ιδιοκτήτης ΑΕΛΛΩ: «Θέλουν να μας πάνε 50 χρόνια πίσω, τρομοκρατήθηκε ο κόσμος»

Ο ιδιοκτήτης του ΑΕΛΛΩ μίλησε στον Real FM για το «ντου» της αστυνομίας για έλεγχο ανηλίκων στην ταινία Joker, ενώ αποκάλυψε ότι, πράγματι, του ζητήθηκε να διακόψει την προβολή της στο διάλειμμα: «Ήρθαν μία μηχανή της αστυνομίας με δύο άτομα και μετά άλλες 15 μηχανές με δύο άτομα και ένα περιπολικό»!
«Θέλουν να μας πάνε καμία πενηνταριά χρόνια προς τα πίσω απ' ό,τι φαίνεται. 
Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχει κριθεί κατάλληλο από τις ηλικίες 12, 14 και 15 χρονών. Στην Ελλάδα κρίθηκε από 18. 
Εμείς στο ταμπλό μας και στο ταμείο μας γράφουμε ότι είναι από 18, το λέμε και στους πελάτες μας. Ο νόμος μας υποχρεώνει να έχουμε τη σήμανση. Το 12χρονο δεν μπαίνει μέσα, μιλάμε για παιδιά 17 και 16 ετών που δεν φαίνονται, τους ζητάς ταυτότητα και σου λένε δεν την έχω μαζί μου
Τι να κάνουμε εμείς; Τη στιγμή που είναι μαζί με τους γονείς τους, τι πρέπει να κάνουμε, να μαλώσουμε με τους γονείς;», δήλωσε στον Real FM 97,8 ο ιδιοκτήτης του κινηματογράφου ΑΕΛΛΩ, Παναγιώτης Τσακαλάκης, μετά την επέμβαση της αστυνομίας , που έχει προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο.
Επίσης, τόνισε: «Έφεραν 50 αστυνομικούς, για να ελέγξουν ένα ανήλικο; Στο ΑΕΛΛΩ ήρθαν μία μηχανή της αστυνομίας με δύο άτομα και μετά άλλες 15 μηχανές με δύο άτομα και ένα περιπολικό. Μπήκαν μέσα, τρομοκρατήθηκε ο κόσμος. Υπήρχαν και μικρά παιδιά που έβλεπαν άλλα έργα και έβλεπαν τα πιστόλια και τα κουμπούρια να μπαινοβγαίνουν στους κινηματογράφους»!
Σε ερώτηση για το αν οι αστυνομικοί του είπαν «σταμάτησε την προβολή και άναψε τα φώτα», ο κος Τσακαλάκης απάντησε καταφατικά. «Φυσικά, εκτός διαλείμματος»!
www.gazzetta.gr
google page rank