Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Έριξαν ναφθαλίνη στο ΓΕΛ Κατούνας – Τέσσερις συλλήψεις ανήλικων, δύο μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας με αναπνευστικά προβλήματα!

Η ναφθαλίνη επέστρεψε… σε σχολείο της Αιτωλοακαρνανίας και μάλιστα προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα σε δύο μαθήτριες!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr ομάδα τεσσάρων μαθητών 16 έως 17 ετών, του ΓΕΛ Κατούνας, μπήκε νυχτερινές ώρες χθες στο σχολικό συγκρότημα και αφού ο ένας εξ αυτών είχε από την προηγούμενη μέρα κλέψει τα κλειδιά του σχολείου, έριξε στους χώρους μεγάλη ποσότητα ναφθαλίνης.
Σήμερα, το πρωί, το σχολείο άνοιξε κανονικά αλλά μόλις οι εκπαιδευτικοί και η Διεύθυνση αντιλήφθηκαν το τι είχε συμβεί αποφάσισαν ότι δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθούν μαθήματα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δύο μαθήτριες παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκαν κυρίως για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας της περιοχής!
Μετά την καταγγελία στην Αστυνομία, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και κατόπιν συνεννόησης με τον Εισαγγελέα Αγρινίου, αποφασίστηκε σε βάρος τους να σχηματιστεί δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.
Από την Αστυνομία αναμένονται αύριο επίσημες ανακοινώσεις για την σοβαρή αυτή υπόθεση.
Νίκος Αγγελόπουλος
sinidisi.gr
google page rank